fbpx

#MediaPuls – Instant Social Twitter Days

Egmont frykter ikke Instant Articles, Social Media Days har blitt voksen, algoritmer skal styre Twitter-veggen og nå er det bare to søndagsaviser igjen.

Episode 29 er en monster-episode. Slik må det bli, når man feks møter så mange hyggelige og dyktige mennesker på Social Media Days. Eller når anledningen byr seg til å snakke med digitalredaktøren i Egmont for å lære mer om hva Facebook tenker rundt mediebransjen og Instant Articles, som rulles ut til «alle som vil» før sommeren.

Marius og Hans-Petter har møtt Monica Lid hos Egmont, Nils Petter Nordskar, som står bla bak Social Media Days, Espen Grimmert i iProspect, Bente Sollid Storehaug fra ESV Digital Nordic, Kjell Arild Nielsen fra Altibox, Christian Kamhaug fra Lindorff og Stian Reinhartsen som driver Reinhartsen Consulting sammen med sin bror, og som leverte et foredrag på Social Media Days som man sent vil glemme.

I episode 29 står blant annet følgende saker på programmet:

Abonner på MediaPuls via SoundCloud eller iTunes!

Nyttige lenker fra ukens episode:

Takk for at du lytter til MediaPuls. Du finner Hans-Petter og Marius på HansPetter.info og Helt.Digital. Vi hadde satt veldig stor pris på om du vil abonnere og rate oss på iTunes. Alle episoder legges ut fortløpende med lenker til alt vi har snakket om på Mediapuls.no.