fbpx
bokanmeldelse

#MediaPuls – innflytelsesrike bloggere

Til episode 12 av MediaPuls har vi fått besøk av toppsjefen i United Influencers for å snakke mer om innflytelse, opinionsledere og bloggere. Og siste nytt om mediabransjen.

Thomas Moen er ingen hvem som helst. Han er kun 33 år gammel, men har allerede rukket å gjøre seg svært bemerket og bevandret i alt som heter Internett og sosiale medier. Han har blogget i over 10 år, startet sin egen podcast-serie – Sofaprat (video podcast) for snart 7 år siden, skrevet flere bøker, holdt utallige foredrag og kurs om sosiale medier og ledet flere selskaper. I dag er han CEO for landets raskest voksende nettverk for digitale opinionsledere, United Influencers. Thomas Moen er ukens gjest i MediaPuls.

MediaPuls – Episode 12

Abonner på MediaPuls via iTunes.

Abonner på MediaPuls via iTunes.

Med Thomas Moen i «gjestestolen» er det naturlig at ukens episode vil handle om bloggere, opinionsledere, markedsføring- og åndsverkslov. På under ett år har United Influencers blitt en stor og viktig aktør som «forener blogging med content marketing på en profesjonell måte». I tillegg vil vi også snakke litt mer om TrollKontroll-verktøyet til Fanbooster, norske Socius og andre gründervirksomheter som «will take over the world».

Den tidligere direktøren i BT og Schibsted, og nåværende produktdirektør i norske Opera, Andreas Thorsheim går inn i styret til Filter Media, som MediaPuls har omtalt tidligere. Mashable starter nettbutikk, Der Speigel reduserer, men satser nytt med nye digitale produkter, og en dansk undersøkelse kan avsløre at det ikke er flere feil i nettbaserte nyheter sammenlignet med papir. I tillegg til flere andre saker, kan det også nevnes at Google vil slutte å være et annonseselskap innen 2020.

Lytt til MediaPuls på SoundCloud eller via iTunes

Nyttige lenker fra ukens episode:

Takk for at du lytter til MediaPuls. Marius og jeg hadde blitt veldig glad om du vil abonnere og rate oss på iTunes. Alle episoder legges ut fortløpende med linker til alt vi har snakket om på Mediapuls.no.

Blast from the past – Episode 1 av SofaPrat

Sjekk ut SofaPrat; Video-podcasten Thomas Moen startet for snart 7 år siden med Arnt Eriksen.