fbpx
Vipps

* Even Aas-Eng, gründer og adm.dir i Venture Factory.

#MediaPuls – Funker Filter Media, Even?

MediaPuls har snakket med styrelederen i Filter Media, Even Aas-Eng, om hvordan det går med landets eneste nettavis hvor det kommersielle og redaksjonelle er skilt i separate nettaviser.

Hvordan går det med Filter Media? Mediehuset ble lansert i november 2015 på «restene» av Filtermagasin.no. Det som skapte ekstra stor interesse var at Filter Nyheter og Filter Film og TV skulle være to nettaviser fullstendig blottet for bannerannonser, native ads og annet kommersielt innhold. Kun nyheter. Ingen betalingsmur heller. Derimot skulle Filter Partner bli en 100% kommersiell nettavis, som utelukkende skulle inneholde kommersielle artikler eller native ads. For å høre mer om hvordan det har gått så langt med Filter Media har vi fått besøk av Even Aas-Eng, som er styreleder i Filter Media. Even er et kjent ansikt i mediebransjen, og har ofte klare meninger. For kort tid siden mente Even at Google risikerer å bli en annenrangs søkemotor over natten, nå som Facebook Instant Articles rulles ut. Og Even er også klar og tydelig i denne episoden av MediaPuls.

Abonner på MediaPuls via SoundCloudAcastTuneIn Radio eller iTunes. Eller via RSS-feed!

Nyttige lenker fra ukens episode:

Takk for at du lytter til MediaPuls

Du finner Hans-Petter og Marius på HansPetter.info og Helt.Digital. Vi hadde satt veldig stor pris på om du vil abonnere og rate oss på iTunes. Alle episoder legges ut fortløpende med lenker til alt vi har snakket om på Mediapuls.no.

Setter du pris på MediaPuls?

Har du lyst til å være en Patreon av MediaPuls? En støttespiller og en sponsor? Vi ber ikke på våre knær, og vi truer ikke med å legge ned MediaPuls hvis vi ikke får betalt for jobben vi gjør, men har du lyst til å være med å støtte MediaPuls litt økonomisk, så hadde vi satt veldig stor pris på det.

Patreon er en crowdfunding plattform, og her kan du sponse akkurat som du vil. Med et stort eller lite engangsbeløp, eller via et fast beløp hver måned. Vi gir deg da et valg fra 1 til 50 dollar per måned, og skulle du sponse MediaPuls med så mye som 50 dollar, så skal du få noe igjen for det også. Foruten en god klem om vi skulle være så heldig å treffe på deg, så vil vi også personlig takke deg på Facebook og i podkasten vår. Og siden du er så rå og raus, vil vi også sende deg din egen MediaPuls-kaffekopp, slik at du kan nyte MediaPuls både i øret og i munn.

For å bli en patreon av MediaPuls kan du klikke her