fbpx

#MediaPuls – Aftenposten bør dyrke #Debattspesial

Aftenposten publiserte 6 kronikker og 78 debattinnlegg. MediaPuls tok praten med debattredaktør Erik Tornes i Aftenposten.

Nå skjer det veldig mye spennende på VR-fronten i mediebransjen. Wall Street Journal har laget en 360-video som plasserer deg inne i redaksjonen, The Associated Press har inngått partnerskap med AMD for VR-journalistikk, Fox Sports inngår partnerskap med VR-selskap for å sende live i VR, Samsung sender live fra ungdoms-OL på Lillehammer i VR, Sports Illustrated kommer med egen VR-tjeneste og Facebook-sjefens møte med presidenten i Indonesia ble avsluttet med å spille virtuell ping-pong via Oculus Rift.

BuzzFeed henter nå halvparten av sine 5 milliarder månedlige sidevisninger fra video. Quartz tekster deg nyhetene. Kult i fem minutter, deretter bare «treigt». Vi har tatt en prat med debattredaktøren i Aftenposten, Erik Tornes, for å vite mer om hvorfor Aftenposten publiserte 6 kronikker og 78 debattinnlegg på en dag. Marius og jeg synes innsendte debattinnlegg og kronikker er en fantastisk ressurskilde som de bør bruke digitalt. Og debattspesial bør de gjøre hver bidige dag digitalt, for å dyrke reflektert meningsutveksling.

EnerWe er vår nye sponsor!

EnerWe arrangerer enerWE Communication Conference i Oslo den 11. og 12. mai, og MediaPuls vil ta tempen på olje- og energibransjen fra scenen. Gå inn på www.ecc.media for å se konferanseprogram, informasjon om utstillere, deltakerlister fra tidligere konferanser og mye mer. Vi sees på enerWE Communication Conference 11. og 12.mai. 

Du kan sikre deg en early bird-plass ved bestilling innen den 29. februar!

Abonner på MediaPuls via SoundCloud eller iTunes!

Nyttige lenker fra ukens episode:

Takk for at du lytter til MediaPuls. Du finner Hans-Petter og Marius på HansPetter.info og Helt.Digital. Vi hadde satt veldig stor pris på om du vil abonnere og rate oss på iTunes. Alle episoder legges ut fortløpende med lenker til alt vi har snakket om på Mediapuls.no.

Helt til slutt må det nevnes at vi nå tester ut å gå over til 3 episoder i uken. Søndag kveld, tirsdag kveld og torsdag kveld.

Gi oss gjerne tilbakemelding på om kortere episoder – og økt frekvens er positivt eller ikke.