fbpx

MediaPuls 66 – Det digitale spranget

Den ene pilen peker ned, den andre opp. Mary Meekers trendrapport for 2016 står sentralt i episode seks og seksti av MediaPuls.

Det skjer endel i den norske mediebransjen om dagen. Dagbladet og CNN finner tonen, norske Medialounge lanserer Contentlounge for merkevarepublisister, og Polaris Media og Amedia vurderer å legge hele sitt varelager over på Schibsteds nye digitale annonseløsning for programmatisk annonsering. Også krangler enkelte redaktører med Forbrukerombudet om dårlig merking av kommersielt innhold.

I episode seks-og-seksti hadde vi ambisjoner om å holde på i seks-og-seksti minutter, men ga oss etter 58. Nok for være nok. En podkast skal være så lang den må. Aldri lenger. Foruten det norske mediemarkedet, ser vi nærmere på mediebransjens digitale overgang gjennom Mary Meekers årlige trendrapport, Mediebarometeret for april 2016 og gjennom flere utenlandske aviser som vokser som rene digitale produkter.

Og som vanlig, runder vi av med «sosiale medier siden sist»-spalten.

Abonner og hør på MediaPuls via SoundCloudAcastTuneIn Radio eller iTunes. Eller via RSS-feed!

Nyttige lenker:

Tusen takk for at du lytter til MediaPuls

Du finner Hans-Petter og Marius på HansPetter.info og Helt.Digital. Vi hadde satt veldig stor pris på om du vil abonnere og rate oss på iTunes. Alle episoder legges ut fortløpende med lenker til alt vi har snakket om på Mediapuls.no.