fbpx

MediaPuls 65 – WTF

WTF, eller Welcome To Facebook. Ja, du tenkte helt riktig – episode 65 av MediaPuls vil utelukkende handle om Facebook!

Facebook åpnet offisielt sitt norgeskontor denne uken, og det var ikke hvem som helst som kastet glans over begivenheten. Statsminister Erna Solberg stod på scenen, og ønsket Facebook velkommen.

Hos EVRY ble lanseringen av Facebook at Work markert ved at den globale sjefen for Facebook at Work kom på besøk, og det hele ble streamet live på Internett. Hans-Petter møtte konserndirektøren for kommunikasjon, Janne Log, i EVRY for å høre mer om hvorfor valget for internkommunikasjonen blant selskapets 10,000 ansatte falt på Facebook at Work.

Og som ikke det var nok, streamet Mark Zuckerberg live på Facebook i dag, mellom hovedkontoret til Facebook og den internasjonale romstasjonen.

I tillegg har Facebook og en rekke andre sosiale medier-selskapet gått sammen om å ta opp kampen mot hatprat. Dette, og mye mer – «in the name of Facebook» i episode 65 av MediaPuls.

Abonner og hør på MediaPuls via SoundCloudAcastTuneIn Radio eller iTunes. Eller via RSS-feed!

Nyttige lenker:

Tusen takk for at du lytter til MediaPuls

Du finner Hans-Petter og Marius på HansPetter.info og Helt.Digital. Vi hadde satt veldig stor pris på om du vil abonnere og rate oss på iTunes. Alle episoder legges ut fortløpende med lenker til alt vi har snakket om på Mediapuls.no.