fbpx

MediaPuls 59 – Festen er over i oljebransjen

Sponset: Under enerWE Communication Conference på Latter i Oslo, 11. til 12. mai, var MediaPuls til stede for å livepodde med oljebransjen.

Velkommen til episode 59, og MediaPuls spesial. Episoden er sponset av enerWE, som arrangerte enerWE Communication Conference på Latter i Oslo, 11. og 12. mai. MediaPuls var hyret til å overveie konferansen, og kjøre en livepod etter første dagen av konferansen; om olje- og energibransjen, og om kommunikasjon, digitale- og sosiale kanaler.

Vi benyttet også anledningen til å slå av en prat med noen av foredragsholderne, i tillegg til Lars Taraldsen fra Teknisk Ukeblad, og vaktmesteren selv, Chul Aamodt, som er daglig leder for enerWE – nettavisen for olje- og energibransjen.

På scenen fikk Marius og Hans-Petter besøk av Bunny Nooryani, som er kommunikasjonsdirektør i Aker Solutions, Hege Schøyen Dillner som er konserndirektør for organisasjon og bærekraft i Veidekke, samt Chul Aamodt fra enerWE.

Dette var første gangen MediaPuls arrangerte livepod, og første gangen med litt forskjellig teknisk utstyr.

Abonner og hør på MediaPuls via SoundCloudAcastTuneIn Radio eller iTunes. Eller via RSS-feed!

Nyttige lenker:

Tusen takk for at du lytter til MediaPuls

Du finner Hans-Petter og Marius på HansPetter.info og Helt.Digital. Vi hadde satt veldig stor pris på om du vil abonnere og rate oss på iTunes. Alle episoder legges ut fortløpende med lenker til alt vi har snakket om på Mediapuls.no.