fbpx

#MediaPuls 43 – Første podkast hos United Influencers

20. mars 2016 er det nøyaktig et halvt år siden MediaPuls gikk «på lufta», og det markeres med et samarbeide med United Influencers – som første podkast i Norge!

Søndag 20. mars 2016 er nok en større dag for Marius og Hans-Petter, enn for de fleste som lytter på MediaPuls. Det er på mange måter ikke en «stor greie» å bli et halvt år, men det markerer på mange måter at vi har overlevd de første kritiske seks månedene. Sjansen er større nå for at vi vil fortsette i alle fall seks måneder til. Og forhåpentligvis mye lengre enn som så også.

Den store nyheten for Marius og Hans-Petter er derimot at de har signert en samarbeidsavtale med United Influencers. MediaPuls er den første podkasten UI har valgt å jobbe med i Norge, men helt sikkert ikke den siste. Vi gleder oss veldig til å jobbe sammen med United Influencers, og i denne episoden har vi fått besøk av Julie Holst Berntsen og Thomas Moen fra UI for å snakke mer om avtalen og planene fremover.

I tillegg diskuterer Marius og Hans-Petter Instagram sine planer om å innføre «Facebook-lignende» algoritmer, og som siste post i denne episoden, tar vi en prat med Mats Lyngstad fra Venture Factory som nylig lanserte en ny markedsplass for annonsører og bloggere. Inzpire.me heter tjenesten, og vi lurte på hva som inzpirerte Mats.

Ha en riktig god påske – og ikke glem; MediaPuls tar ikke påskeferie. Vi er tilbake onsdag kveld, 23. mars, og søndag kveld 27. mars med nye episoder.

Abonner og hør på MediaPuls via SoundCloudAcastTuneIn Radio eller iTunes. Eller via RSS-feed!

Nyttige lenker fra ukens episode:

Tusen takk for at du lytter til MediaPuls

Du finner Hans-Petter og Marius på HansPetter.info og Helt.Digital. Vi hadde satt veldig stor pris på om du vil abonnere og rate oss på iTunes. Alle episoder legges ut fortløpende med lenker til alt vi har snakket om på Mediapuls.no.