fbpx
internet trend report

MediaPuls 259 – Explorer, internettrender og snart lenkeskatt

Innovasjon Norge har lansert The Explorer, utstillingsvinduet for næringslivet. Mary Meekers nye Internet Trend Report er ute og nå forlater tenåringene Facebook, men er det et problem?

The Explorer

The Explorer skal styrke Norges bærekraftige profil og gjøre norske bedrifter mer konkurransedyktige internasjonalt. Nettsiden skal åpne opp for nye markeder og bidra til å øke eksporten. Førsteinntrykket er alt annet enn godt. 

Internet trend report

Mary Meeker er jo en 58 år gammel teknologinerd, investor og analytiker med lang erfaring fra Wall Street. I forrige uke la hun frem den årlige ‘Internet Trend Report’. Dette er 23. gang rapporten legges frem, og i rapporten ser de på de viktigste teknologi-trendene globalt. Rapporten lager hun sammen med investeringsselskapet Kleiner Perkins Caufield & Byers.

 

Sosiale medier siden sist:

 

Abonner og hør på MediaPuls via SoundCloudAcastTuneIn RadioStitcher RadioGoogle Play MusicOvercast eller Apple Podkaster. Eventuelt via RSS-feed!

 

 

Nyttige lenker:

 

Takk for at du lytter til MediaPuls

Har du forslag til temaer og saker vi bør ta opp i MediaPuls, så kan du komme med de via vår åpne sendedisposisjon på bit.ly/MediaInnspill. Eller spill inn en liten lydsnutt via Facebook Messenger.

Du finner Hans-Petter og Marius på HansPetter.info og Helt.Digital. Vi hadde satt veldig stor pris på om du vil abonnere og rate oss på iTunes. Alle episoder legges ut fortløpende med lenker til alt vi har snakket om på Mediapuls.no.

Bilde: Skjermbilde fra Mary Meekers Internet Trend Report / YouTube