fbpx
Linda Nordheim

MediaPuls 214 – Julespesial med Linda Nordheim

Administrerende direktør i McCann, Linda Nordheim, er en av landets mest populære leder i norsk medie- og kommunikasjonsbransje og besitter et ekstremt konkurranseinstinkt.

Mediabemanning måler hvert år hvem som er de mest populære lederne i norsk medie- og kommunikasjonsbransje, og i 2016 kom Linda Nordheim på 3. plass. Selv om gutta er fortsatt på toppen, er det en tydelig trend på at stadig flere kvinner kommer til.

Linda har vært gjest hos MediaPuls en gang tidligere, og da handlet det også om hva som har skjedd og hva vi kan forvente oss fremover. Linda Nordheim gikk fra Try/Apt i 2014 for å bli byråleder og administrerende direktør for McCann. Her fikk hun i oppgave å snu minus til pluss. I 2016 økte omsetningen med formidable 74%, hvor jobben med Rema 1000 var en viktig bidragsyter. En jobb som ikke helt har gått upåaktet hen.

Hun beskriver selv rollen i sjefsstolen som beintøff, og uttalte i 2016 til Kampanje at konkurranseinstiktet hennes nesten er en sykdom.

MediaPuls slo av en prat med Linda for å høre hva hun synes har vært best, verst og viktigst i mediebransjen i løpet av 2017, og hva hun tror om 2018.

 

Abonner og hør på MediaPuls via SoundCloudAcastTuneIn RadioStitcher RadioGoogle Play Music eller Apple Podkaster. Eventuelt via RSS-feed!

 

 

Takk for at du lytter til MediaPuls

Har du forslag til temaer og saker vi bør ta opp i MediaPuls, så kan du komme med de via vår åpne sendedisposisjon på bit.ly/MediaInnspill.

Du finner Hans-Petter og Marius på HansPetter.info og Helt.Digital. Vi hadde satt veldig stor pris på om du vil abonnere og rate oss på iTunes. Alle episoder legges ut fortløpende med lenker til alt vi har snakket om på Mediapuls.no.

Bilde: McCann