fbpx
MinE24

DINE PENGER Bilde av Per Valebrokk er ansvarlig redaktør og administrerende direktør i E24. FOTO: JAVAD PARSA

MediaPuls 187 – MinE24 er Norges beste mobile nettavis

Redaktør Per Valebrokk i E24 har lansert MinE24; personalisert og blottet for bannerannonser. MediaPuls tok praten med redaktøren for å høre mer om tankene bak, og veien fremover.

MediaPuls har besøk av ansvarlig redaktør i E24, Per Valebrokk. Med MinE24 har Valebrokk og Co utviklet en nydelig nettavis for mobilen. MinE24 er blottlagt for bannerannonser, personalisert og har seilet opp som en av favoritt-appene for nyhetskonsumering til Marius og Hans-Petter. Per Valebrokk forteller om samarbeidet i Schibsted-konsernet som førte til MinE24, og tankene videre for hvordan MinE24 skal bli enda bedre.

Marius har kommet opp med en bok-idé. Hans-Petter lurer på hvorfor det er så mange unge kvinner som blogger, og vi ser nærmere på hardware-utviklingen til Apple, Google, Facebook og Amazon. Er hardware målet, eller virkemiddelet?

I sosiale medier siden sist ser vi nærmere på;

 

Abonner og hør på MediaPuls via SoundCloudAcastTuneIn RadioGoogle Play Music eller Apple Podcast. Eventuelt via RSS-feed!

 

 

Nyttige lenker: 

 

Takk for at du lytter til MediaPuls

Har du forslag til temaer og saker vi bør ta opp i MediaPuls, så kan du komme med de via vår åpne sendedisposisjon på bit.ly/MediaInnspill.

Du finner Hans-Petter og Marius på HansPetter.info og Helt.Digital. Vi hadde satt veldig stor pris på om du vil abonnere og rate oss på iTunes. Alle episoder legges ut fortløpende med lenker til alt vi har snakket om på Mediapuls.no.

 

 

Bilde: E24.no