fbpx
immunforsvar

MediaPuls 186 – Styrket immunforsvar etter 2 år

MediaPuls fyller 2 år. TV2 får nok ingen konkurranse. Facebook gjør deg syk, men dreper ikke jobben din. Og vi tror at podkast og tran er bra for immunforsvaret.

Onsdag 20. september 2015 publiserte vi den første episoden av MediaPuls. Det var ganske «trøtte greier» mente noen. Bursdagen feires ikke, men markeres med MediaPuls sin første, korteste og dårligste quiz.

Vi har liten tro på at TV 2 får konkurranse om å bli kommersiell allmennkringkaster. Det kan gi Olav Sandnes og co nærmere 70 mill ekstra på bunnlinjen.

Forskning og undersøkelser mener så mangt om konsekvensene av å bruke Facebook. Nå er det immunforsvaret som svekkes. Skadevirkningene kan sammenlignes med røyking, og de som bruker Facebook mye, har fått målt mer sykdommer i de øvre luftveiene. Er det rart mange av oss ikke stoler på forskning?

Facebook har nok kostet en og annen annonseselger og journalist jobben, men har skapt flere nye jobber enn de har drept. Det er Eva Grinde i Dagens Næringsliv som omtaler Mark Zuckerberg som «arbeidsplassdødaren«. Det er så langt unna sannheten du kan komme mener vi.

I sosiale medier siden sist ser vi nærmere på;

 

Abonner og hør på MediaPuls via SoundCloudAcastTuneIn RadioGoogle Play Music eller Apple Podcast. Eventuelt via RSS-feed!

 

 

#Sponsor: Gants Tech Prep-skjorter

mediehus

Det har lenge vært tilgjengelige treningsklær med teknologi som holder deg tørr og luktfri. Nå har teknologien også kommet til pen-skjortene. Med de nye Tech Prep-skjortene fra Gant kan du stresse mellom møter, fly rundt på konferanser, eller stå på scenen og holde foredrag uten å «svette vekk».

Gant har innført tekniske kvaliteter i deres tidløse skjorter. Fordelene til Tech Prep-skjortene er at de er pustende, hurtigtørkende og temperaturregulernde. Tech Prep-skjortene til Gant tørker 6 ganger raskere enn normale penskjorter i bomull.

Som MediaPuls-lytter gir Gant deg 10% rabatt på dine Tech Prep-skjorter. Gå inn på Gant.no/MediaPuls og bruk rabattkoden MediaPuls.

Nyttige lenker:

 

 

Takk for at du lytter til MediaPuls

Har du forslag til temaer og saker vi bør ta opp i MediaPuls, så kan du komme med de via vår åpne sendedisposisjon på bit.ly/MediaInnspill.

Du finner Hans-Petter og Marius på HansPetter.info og Helt.Digital. Vi hadde satt veldig stor pris på om du vil abonnere og rate oss på iTunes. Alle episoder legges ut fortløpende med lenker til alt vi har snakket om på Mediapuls.no.

 

 

Bilde: Annie Spratt via Unsplash