MediaPuls 148 – Rant spesial

17. april 2017 av Hans-Petter Nygard-Hansen

Marius og Hans-Petter har «ranta» litt i løpet av MediaPuls sin historie. Derfor bestemte vi oss for å ta frem noen av de bedre på tampen av årets påskeferie.

Ifølge Oxford Dictionary er det å rante å snakke høyt, sint og ukontrollert. Så ille har det heldigvis ikke vært på MediaPuls, men det har til tider også gått hardt for seg, og enkelte personer, teknologier og selskaper har fått «passet påskrevet» av Marius og Hans-Petter.

Her er noen utvalgte klipp med «uforglemmelige» rants fra MediaPuls.

Abonner og hør på MediaPuls via SoundCloudAcastTuneIn RadioGoogle Play Music eller iTunes. Eller via RSS-feed!

 

 

#Sponsor: Otovo og Nabostrøm.no

Nabostrøm.no gir deg vanlig strøm, bortsett fra at den er kortreist og garantert 100% fornybar. Gå inn på Nabostrøm.no og skaff deg strøm fra lokale solcelleannlegg og vannkraftverk med opprinnelsesgaranti!
Klikk deg inn på Nabostrøm.no og bli kunde du også!

 

Takk for at du lytter til MediaPuls

Har du forslag til temaer og saker vi bør ta opp i MediaPuls, så kan du komme med de via vår åpne sendedisposisjon på bit.ly/MediaInnspill.

Du finner Hans-Petter og Marius på HansPetter.info og Helt.Digital. Vi hadde satt veldig stor pris på om du vil abonnere og rate oss på iTunes. Alle episoder legges ut fortløpende med lenker til alt vi har snakket om på Mediapuls.no.

Klikk på knappen for å
abonnere på nye artikler
rett i Messenger.

Om Hans-Petter

Hans-Petter er kommunikasjonsrådgiver, foredragsholder, forfatter, programleder og gründer av kommunikasjonsbyrået KommFrem. Hans-Petter skriver på kommunikasjonsbloggen HansPetter.info og er programleder for podkasten MediaPuls.no.

Kontakt

Nyhetsbrev

Copyright © 2017 Hans-Petter Nygård-Hansen