fbpx

MediaPuls 133 – Snipp, Snapchat, Snute. Eller hva, Astrid Valen-Utvik?

Snap Inc er i trøbbel før børsnoteringen. MediaPuls har møtt årets personlighet i sosiale medier, og Tesla vil disrupte reklamebransjen.

Om kort tid går Snap Inc på børs. Men klarer de å friste investorene? Holder det å selge Spectacles online, når Facebook fortsetter å kopiere Snapchat i alle mulige former og kanaler?

Nå er Snapchat på vei til WhatsApp, og Facebook er på vei med live-streaming av Major League Baseball. Apple går til TV-skjermen med Planet of the Apps, og Tesla vil ikke bare disrupte bilbransjen, men reklame- og mediebyråene når bilene blir selvkjørende.

Marius er oppgitt over digital journalistikk og web redaktører, mens Hans-Petter har vært på cafe med Astrid Valen-Utvik, for å snakke litt om sosiale medier i 2017 for bedrifter.

Abonner og hør på MediaPuls via SoundCloudAcastTuneIn RadioGoogle Play Music eller iTunes. Eller via RSS-feed!

 

 

Nyttige lenker:

Takk for at du lytter til MediaPuls

Har du forslag til temaer og saker vi bør ta opp i MediaPuls, så kan du komme med de via vår åpne sendedisposisjon på bit.ly/MediaInnspill.

Du finner Hans-Petter og Marius på HansPetter.info og Helt.Digital. Vi hadde satt veldig stor pris på om du vil abonnere og rate oss på iTunes. Alle episoder legges ut fortløpende med lenker til alt vi har snakket om på Mediapuls.no.