fbpx

MediaPuls 125 – Sylvi Listhaug: Krystallklar tåkeprater

MediaPuls har besøk av PR-nestor Hans Geelmuyden, og politisk rådgiver i Frp, Espen Teigen, for å diskutere Sylvi Listhaug som tåkeprater i tradisjonelle-, men som er krystallklar i sosiale medier.

Geelmuyden Kiese har i fire år kåret årets Tåkepriser. De fleste som tåkeprater er kvinnelige politikere, mens alle tåkelur-vinnerne er menn. Er det noen sammenheng, spør vi initiativtager og PR-nestor, Hans Geelmuyden, i PR-byrået Geelmuyden Kiese.

Sylvi Listhaug, som ble årets tåkeprater for dårlig kommunikasjon i tradisjonelle medier, er alt annet enn uklar på Facebook. Der er hun krystallklar. Det er en økende tendens til politisk debatt og samtale i sosiale medier, og da mest av alt på Facebook, og nå i det siste også Facebook Live. Vil sosiale medier bli den nye debattarenaen? Har tradisjonelle medier utspilt sin rolle i valgkampen? MediaPuls har besøk av Listhaugs politiske rådgiver og «hjernen» bak Facebook-siden som har fått over 100,000 fans på rekordtid, for å diskutere politiske diskusjoner i sosiale medier, og ikke politikken i seg selv.

Abonner og hør på MediaPuls via SoundCloudAcastTuneIn RadioGoogle Play Music eller iTunes. Eller via RSS-feed!

 

 

Nyttige lenker:

Takk for at du lytter til MediaPuls

Har du forslag til temaer og saker vi bør ta opp i MediaPuls, så kan du komme med de via vår åpne sendedisposisjon på bit.ly/MediaInnspill.

Du finner Hans-Petter og Marius på HansPetter.info og Helt.Digital. Vi hadde satt veldig stor pris på om du vil abonnere og rate oss på iTunes. Alle episoder legges ut fortløpende med lenker til alt vi har snakket om på Mediapuls.no.