fbpx

MediaPuls 116 – Julespesial med Nils Apeland

MediaPuls blåser støv av noen 2016-episoder i julen. Og denne gangen blåser vi støv av Norges ekspert på omdømme, og omdømmebygging, Nils Apeland.

I julen har vi valgt å trekke frem noen temaer og gjester som vi synes var ekstra gode, og lærerike. Temaer og samtaler du kanskje ikke har fått med deg, eller som vi mener du bør høre på en gang til – slik at du blir bedre rustet til å håndtere det nye året.

Jule-oppfordring: Gå inn på #NerdAid og støtt Røde Kors sitt hjelpearbeid i Syria.

I januar 2016 hadde vi gleden av å snakke med Nils Apeland om omdømme. For de som ikke kjenner til Nils Apeland, så har han jobbet i en årrekke med nettopp omdømme. Han har sågar også skrevet bøker om temaet. I løpet av 2016 har han gründet et nytt selskap også i Talerlisten.no som formidler foredragsholdere, og som tok “konkurrentene” på sengen ved å åpent opplyse om pris, samtidig som han åpnet også opp for tilbakemeldinger og ratings.

Vi spurte blant annet Nils om hvordan selskaper som DNB, NetCom, IKEA, Stormberg, Rema 1000, Ringnes, Volkswagen og andre tenker om omdømmebygging, og viktigheten av å ha et godt omdømme?

Abonner og hør på MediaPuls via SoundCloudAcastTuneIn RadioGoogle Play Music eller iTunes. Eller via RSS-feed!

 

 

Takk for at du lytter til MediaPuls

Har du forslag til temaer og saker vi bør ta opp i MediaPuls, så kan du komme med de via vår åpne sendedisposisjon på bit.ly/MediaInnspill.

Du finner Hans-Petter og Marius på HansPetter.info og Helt.Digital. Vi hadde satt veldig stor pris på om du vil abonnere og rate oss på iTunes. Alle episoder legges ut fortløpende med lenker til alt vi har snakket om på Mediapuls.no.