fbpx

MediaPuls 112 – Er Snapchat Spectacles kult eller krise?

Snapchat Spectacles test, Norsk Journalistlag henger ikke med, SV varsler krig mot Facebook og Google, og Zenitch varsler jordskjelv i annonsemarkedet.

Jeg har skaffet meg et Spectacles og synes det er kult. Marius synes det er krise. Krise er det også hos Norsk Journalistlag som ikke har mobiltilpasset nettsidene sine, og som ikke kommer til å tilpasse de i 2017. SV får ikke sove om natten på grunn av falske nyheter og propaganda, og varsler skattekrig mot Facebook og Google.

Zenith varsler jordskjelv i annonsemarkedet, og spår at annonseomsetning gjennom sosiale medier vil bli større enn i mediehusene innen 2020.

Hos Facebook fortsetter de å kopiere Snapchat. Instagram kommer med nye funksjoner for stoppe hatprat, LinkedIn tar grep for å øke bruk, og nytt lovforslag vil la statlig forvaltningsorgan sensurere medier som bryter loven om diskriminering.

Abonner og hør på MediaPuls via SoundCloudAcastTuneIn RadioGoogle Play Music eller iTunes. Eller via RSS-feed!

 

 

Nyttige lenker:

Takk for at du lytter til MediaPuls

Har du forslag til temaer og saker vi bør ta opp i MediaPuls, så kan du komme med de via vår åpne sendedisposisjon på bit.ly/MediaInnspill.

Du finner Hans-Petter og Marius på HansPetter.info og Helt.Digital. Vi hadde satt veldig stor pris på om du vil abonnere og rate oss på iTunes. Alle episoder legges ut fortløpende med lenker til alt vi har snakket om på Mediapuls.no.