fbpx

Med Olloclip blir din iPhone et mobilt fotostudio

La speilrefleksen ligge hjemme – med Olloclip blir iPhone raskt ditt favorittkamera!

olloclip-fotostudio-komplettEtter at Canon-kameraet mitt ble frastjålet for et par år siden har jeg ikke rotet meg til å kjøpe meg et nytt speilrefleks-kamera. Etter hvert som tiden har gått har jeg fått mindre og mindre lyst – eller grunn – til å kjøpe meg et også. Med iPhone 5 har jeg nå et kamera som støtter helt opp til 8x megapixler og 1080 HD-video. Tidligere i år gikk jeg til innkjøp av Olloclip sin 3-in-One linse til min iPhone 5 etter at jeg hadde forelsket meg i tilsvarende produkt til iPhone 4 i 2011.

For kort tid siden lanserte Olloclip tre nye produkter:

Sammen med mitt lille stativ har jeg nå et ganske så komplett fotostudie som jeg i tillegg kan utvide med en ekstern blits eller mikrofon, som kan festes til Pro-Photo adapteren.

Komplett fotostudie av din iPhone

Med Quick-Flip-dekselet beskytter jeg min iPhone mot riper og knust skjerm, samtidig som dekselet er laget slik at jeg ikke behøver å fjerne den for å feste på 3-in-One-objektivet. Et  hjørne av Quick-Flip roteres til siden for å gjøre telefonens kameralinse tilgjengelig slik at jeg kan like enkelt sette på Olloclip 3-i-one-objektivet for å ta kule og effektfulle bilder via fiske-øye-, makro- eller vidvinkel-objektivet. Det hjørnet som fjernes ved å rotere den til siden fungerer samtidig som en utløser som presser på «volum-opp (+)-knappen på min iPhone slik at det blir enda enklere å ta de gode bildene.

Med Pro-Photo adapteren kan jeg feste telefonen til et standard-stativ under og på oversiden er det tilrettelagt for å kunne montere en ekstern blits eller mikrofon som tilleggsutstyr. Quick-Flip beskyttelseskappen er laget av polykarbonat som ikke gjør telefonen nevneverdig større og som ikke veier mer enn 17 gram. Med Pro-Photo adapteren montert utenfor blir telefonen din alt-i-alt kun 31 gram tyngre.

olloclip-fotostudio

Ta en kikk på introduksjonsvideoen under.

Olloclip får du kjøpt i flere norske butikker (off- og online):

3-in-One objektivet koster omtrent 650 kroner ink. moms, mens Quick-Flip og Pro-Photo adapteret har en veil pris på 399 kroner. (Sistnevnte vil være tilgjengelig fra uke 28)

iPhone5-bilde med Olloclip 3-in-One og Quick-Flip tatt med makro-objektivet:

macro-olloclip-hanspetter

Klikk på bildet for full størrelse

Sjekk ut alle de flotte bildene andre har tatt med sin Olloclip via hashtagen #Olloclipmacro på Instagram.