fbpx
youtube

Magisto bruker kunstig intelligens for å redigere videoene dine for deg

Altfor mange videoklipp blir etterlatt uredigert. Aldri satt sammen til en liten videofilm. Frykten for hvor vanskelig og tidkrevende det kan være, gjør at mye gull blir etterlatt til seg selv.

Magiske Magisto

Kjenner du deg igjen?

Har du mange videoklipp fra langhelgen i New York, eller alpeturen med gode venner liggende på mobilen din? Eller hva med den siste ferieturen med familien? Kvier du deg for å lære deg å redigere både bilder, videoklipp og musikk? Kjenner du deg igjen, bør du sjekke ut Magisto. Web-verktøyet bruker kunstig intelligens til å gjøre videoredigeringen til en lek. Og med lisensiert musikk, får du overganger som hjelper deg til å fortelle historiene dine.

Sjekk selv hvordan jeg brukte Magisto til å gjenfortelle noen av de beste øyeblikkene da jeg nylig besøkte Færøyene sammen med bransjekolleger fra Talerlisten. 

Abonner på YouTube-kanalen min nå

//Artikkelen fortsetter etter annonsen//

Innholdsfortegnelse

 

Videoen er filmet med Apple iPhone 13 Pro Max, DJI Mini 3 Pro, DJI Mavic Air 2 og DJI Mavic 2 Pro.

Foruten mine egne drone-klipp, er noen av klippene filmet av Martin Grønneberg og Charles Joachimsen.

Lyst til å lære mer om hva jeg bruker av utstyr og verktøy for å skape innhold? Book meg opp som foredragsholder da vel, hos Talerlisten eller her hos meg. Eller kanskje du vil leie meg inn som deres innholdsskaper!

Sjekk ut Magisto.com, Artlist.io og Wondershare Filmora.