fbpx

Logitech Keyboard Folio for iPad mini

Etter at jeg oppgraderte min iPad mini til dette tastaturet har jeg lyst til å gi bort mitt gamle, vil du ha det?

Jeg har alltid vært en «sucker» for tastatur-løsninger til mine iPads, og det har stort sett alltid gått i produkter fra Logitech. Først var det et par tastaturer til min iPad (10″) dernest til min iPad mini, som jeg forøvrig forelsket meg i ved første øyekast. Siden første gang jeg tok i bruk min iPad mini har aldri vendt meg tilbake til min gamle. Den henger pent på veggen på kjøkkenet og brukes til radio, musikk, matoppskrifter og en sjelden gang til å streame litt nett-tv.

Keyboard Folio for iPad

Grunnen til at jeg kjøpte meg Logitechs Keyboard Folio var at jeg ønsket meg et tastatur, men i en forpakning som hang sammen med iPaden, og som pakket den sammen som en bok, slik min BookBook gjør, men med de tilleggene som jeg var på jakt etter; tastatur og stand. Keyboard Folio løser dette på en glimrende måte synes jeg, til tross for at den legger på litt vekt. Uten iPaden veier den nesten 400 gram, men til gjengjeld får du et deksel som beskytter foran og bak, et veldig godt tastatur og en batterikapasitet som varer i 3 måneder gitt at du ikke skriver på den mer enn 2 timer i snitt hver dag (sier spesifikasjonene).

Logitech har laget en tynnere utgave, men den beskytter ikke like godt. Jeg er spesielt glad i magnetene som holder iPaden og dekslet sammen. Skjermen lukker seg automatisk når du lukker «boken» sammen, og den står også oppreist via magneter. Omslaget også er av veldig god kvalitet, i det hele tatt er dette et solid produkt som ser bra ut, kjennes godt og bruke og føles bra i bruk.

Omtale: Keyboard Folio mini, on the other hand, is a more complete keyboard solution that you’re likely to leave on at all times

Om du trenger å lese mer om spesifikasjoner, størrelse etc, er det mye mer å finne på Logitechs egne hjemmesider, men «take my word for it» – dette er et godt tastatur som gjør godt for iPaden din. Sjekk ut videoen under også.

Vil du ha min Ultrathin Keyboard for iPad mini?

ultrathin_kb_ipad_miniTidligere i år kjøpte jeg meg Logitechs Ultrathin Keyboard for iPad mini – med norsk tastatur og det hele – via nettsiden til Logitech. Prisen er på 699 kroner, ink moms, men eks frakt. Men nå som jeg har «oppgradert» til Keyboard Folio så trenger jeg ikke det gamle. Jeg kan selvsagt selge det, men svarte heller – jeg har heller lyst til å gi det bort til en av dere…. Sleng inn en kommentar under og fortell meg kort og godt hvorfor jeg burde gi bort min pent brukte Ultrathin Keyboard for iPad mini til deg :)

Som sagt, sleng inn en kommentar til meg – om hvorfor du bør få det, eller om hva som helst egentlig. Den kommentaren JEG liker best får tastaturet tilsendt i posten – helt gratis.

Frist: Fredag 20.09 innen klokken 16:00

Aktuell: Vil du få det tilsvarende tastaturet til «den store iPaden» så stikk innom Eivind.Jonassen.info – han gir nemmelig bort sitt  Logitech Ultrathin tastaturet – helt gratis