fbpx

De "ekte" bøkene er snart på vei til finalistene, men alle som vil kan laste ned ePub-utgaven!

Last ned #HjemmekontorBoka2012 til ditt nettbrett

De «ekte» bøkene er snart på vei til finalistene, men alle som vil kan laste ned ePub-utgaven!

Klikk på bildet for å laste ned ePub-boken

Klikk på bildet for å laste ned ePub-boken

Instagram-konkurransen er avsluttet – vinneren er kåret, premien er på vei ut, og bøkene til finalistene er bestilt og er snart også underveis.

Over 80 bilder ble tatt og hashtaget med #HjemmekontorBoka2012 mellom 12. og 24. august. På Instagram ble det delt ut mer enn 1,300 likes og flere hundre kommentarer, og når finalistene ble klare, ble det stemt over 3,500 ganger. Via Blurb har jeg nå bestilt bøkene, og siden kort tid tilbake dukket også muligheten opp for å få laget en ePub-utgave av bøkene, og det måtte jeg selvsagt gjøre når anledningen bød seg.

Klikk på bildet for å laste ned ePub-boken

Oppløsningen er ikke maksimalt av hva som er mulig med Instagram-bildene, det er jeg veldig klar over. Årsaken til at bildene er litt små er at jeg ønsket å lagre bildene slik at de også inneholdt Instagram-kontonavnet til avsenderen sammen med antallet likes og kommentarer – for syns skyld. Hadde jeg sett bortifra det hadde bildene vært i en høyere oppløsning, og da hadde også bildene fylt ut sidene i boken mye mer. Håper dere kan bære over meg med det – gitt at boken først og fremst er ment som et eksempel på hvordan man kan skape engasjement på kryss og tvers av sosiale nettverk – og med bruk av både online- og offline virkemidler og verktøy.

Presentasjon av hele aktiviteten med all innsikt om antall nye følgere, likes, sidevisninger, etc, etc vil også dukke opp – i god Hans-Petter ånd så er det «alt skal deles» som gjelder.

Frem mot den presentasjonen kan du i mellomtiden «kose» deg med mange norske hjemmekontor-bilder.

Last ned boken via linken her fra din iPad – og velg å åpne filen i din iBooks-app.