fbpx

Last ned: Facebook Remarketing Guide

Remarketing handler om å målrette budskapet ditt til et publikum som allerede kjenner deg. Jeg har laget en Facebook Remarketing Guide som du kan laste ned her.

Facebook har tilrettelagt for fantastiske muligheter til å markedsføre seg akkurat så målrettet man måtte ønske. Det er langt mer effektivt og bruke sine sårt tiltrengte markedsmidler mot et segmentert utvalg av Facebook-brukere, men fortsatt er det mange som satser på «hagle-skudds»-markedsføring. Det oppleves i større grad som støy – når annonsebudskapet ikke oppleves relevant, og dermed verdiøkende.

Les også: Facebook og Google får mine reklamepenger

Via annonseverktøyet til Facebook kan du segmenetere akkurat så mye du vil – på bosted, språk, kjønn, alder, interesser, etc. Men Facebook stopper ikke der.

Markedsfør deg mot de som har vært på besøk

Hva med å annonsere mot de som har besøkt hjemmesiden din tidligere, eller de som har besøkt spesifikke sider hos deg? Det å annonsere mot de som har besøkt deg tidligere kalles «remarketing» eller «retargeting«. Facebook gir deg muligheten til å kombinere begge deler; du kan lage en annonse som rettes mot de som har besøkt deg tidligere, og du kan på toppen av det begrense markedsføringen kun mot de som «matcher» dine segmenteringskriterier.

Facebook Remarketing Guide

Jeg har laget en liten guide som viser hvordan du går frem for å opprette dine egne Facebook remarketing-kampanjer, som du kan laste ned – helt gratis.