fbpx

Finansiert gjennom å bruke tampongesken som reklameplass.

Lanserer gratis tamponger på kvinnedagen

Finansiert gjennom å bruke tampongesken som reklameplass.

Det svenske selskapet Tampons for Free har på en ytterst smart og innovativ måte kombinert noe så traust og kjedelig (mine ord) som tamponger med sosiale medier, reklameplass på eskene og bruk av online-baserte spørreundersøkelser for å kunne tilby kvinner gratis tamponger – rett i postkassa.

Sophia & Diana fra Tampons for Free

Sophia & Diana fra Tampons for Free

– Vi er utrolig glade for å lansere Tampons for free i Norge. Mange norske kvinner har vist interesse og forsøkt å registrere seg på tjenesten i Sverige. Derfor er det en stor glede å kunne tilby dette i Norge, sier Sophia Fahlén. Sammen med Diana Solarz er hun gründer og daglig leder for Tampons for free.

Feminine esker

Idéen om å bruke eskene til reklame ble til etter frustrasjon over hvor kjedelige og lite feminine tampongesker er. – Denne bransjen ligger langt etter kosmetikkbransjen om man ser på design, innpakning og profilering. Tampons for free utfordrer annonsørene sine til å bruke plassen på esken til å lage en kreativ og spennende dekor, sier Fahlén.

Målsetning om 10.000 medlemmer

Målsetningen er å få 10.000 norske kvinner som medlemmer etter lanseringen på kvinnedagen 8. mars.

-Vi feirer kvinnedagen ved å gi norske kvinner gratis tamponger i pene esker rett hjem i postkassen, avslutter Sophia Fahlén.

For å melde seg på går man inn på https://www.tamponsforfree.com eller på Facebook.com/tamponsforfreenorge og registrer seg med navn og adresse.

 

Disclaimer: Noen selskapsnyheter vil komme fra virksomheter som er kunde av Gambit Hill & Knowltonhvor jeg jobber som spesialrådgiver, andre vil ikke det. Dette styres 100 prosent av meg og bare meg.