fbpx
kryptering

Krypterer Mark Facebook, blir det vanskeligere å fjerne drapsvideoer – Episode 12

Huawei glemte å fortelle reklamebyrået hvordan navnet deres skal uttales. Facebook vil kryptere, men uten Chris Cox og norske bedrifter bruker milliarder på innholdsmarkedsføring.

wa:wei

Verdens neste største mobilselskap, Huawei, skal uttales wa:wei. Selskapet selv og norske medier har skrevet om hvordan man uttaler navnet på den kinesiske mobilgiganten riktig. Men når samme selskap igangsetter en storstilt reklame-kampanje i anledning av lanseringen av deres neste flaggskip – P30 serien – da glemmer wa:wei åpenbart å informere reklamebyrået om hvordan selskapsnavnet skal uttales.

Produktsjefen forlater Facebook

I episode 10 snakket jeg om Facebooks plan om å gå fra åpen til lukket. Fra å være en åpen plattform som handlet om å dele så mye som mulig, med så mange som mulig, så skal fremtidens Facebook handle om det motsatte. Kort tid etter at Mark Zuckberg presenterte sin nye visjon, takket Chris Cox for seg. Chris har i mange år vært en av nøkkelpersonene rundt utviklingen av nyhetsfeeden og blant de aller første ansatte i Facebook og det mange mente ville være Mark Zuckerbergs arvtager. Kan det tenkes at Chris Cox valgte å forlate Facebook nettopp fordi Mark Zuckerberg bestemte seg for å gå «all in» på kryptering?

Norske bedrifter bruker 4 milliarder på Content Marketing

En ny stor undersøkelse avslører at innholdsmarkedsføring er i ferd med å bli like stort som TV-markedet. Markedet anslås å ligge på 4 milliarder kroner. I de fire milliardene ligger både innholdsproduksjon og distribusjon. Og da distribusjon i alt fra på nettaviser, gjennom Google og i sosiale medier.

 

 

Du finner Hans-Petter & Co på din favoritt podkast-spiller, som blant annet Apple PodcasterOvercastPippaTuneIn RadioSpotify og Google Podcasts.

Aktuelle lenker fra episoden

 

Bilde: Jason Blackeye via Unsplash