fbpx
tv 2 sumo

Kompani Lauritzen og andre «uutholdelige lette TV-serier»

Dagsavisens Oslo-redaktør føler seg lurt av TV 2 sine reality-serier, mens ny innsikt fra TV 2 Sumo viser at seerne elsker de «uutholdelige lette TV-seriene» fra kanalen.

Abonner på YouTube-kanalen min nå

//Artikkelen fortsetter etter annonsen//

 

Sophie Elise, Petter og Vendela og nå Märtha: Jeg er blitt lurt igjen, skriver Oslo-redaktør Bente Rognan Gravklev i Dagsavisen 13. april. Hun viser til TV 2s mange realityserier – og jeg siterer der kjente fjes forsøksvis portretteres i det som skal virke som hverdagslivet deres”Bente sammenligner disse seriene med det å spise smågodt; 

Det er litt som å spise smågodt. De fine fargene lokker meg, men etter mange små biter av litt av hvert, kommer kvalmen, og det er kanskje greit for helsa og hjernen min at det er en stund til jeg får sett neste episode.

 

Det får stå for Bentes regning, og det kan jo også hende at hun har rett. At det er greit for deg og meg også at det er en stund til neste episode? Eller er det det. Nytt nyhetsbrev fra TV 2 som vil inneholde “oppdatering til dere tech-journalister” om hva som skjer på innsiden av TV 2 sitt strømmeunivers. 

Og for de av oss som elsker tall, statistikk og innsikt generelt, er nyhetsbrevet en gullgruve av innsikt.

Aktuelle lenker