fbpx

Kjøp fidget spinnere direkte fra Kina. Større utvalg og mye lavere priser

Fidget Spinner går som en farsott i Norge og i «hele» verden. Norske butikker melder om ville tilstander, utsolgte varelagre og skyhøye priser. Kjøp heller billig rett fra Kina!

Det kan være at en Fidget Spinner kan redusere stress. Men det er ikke derfor spinnere har blitt populære. Spinnere for barn i dag, er som klinkekuler og jojo for oss som er «litt opp i åra». I fjor var det Pokemon Go «alle» ungene skulle spille. I dag er spinnere.

Dagens Næringsliv skriver 2. juni at norske leketøysbutikker drar inn millioner på den nye trendleken. Daglig leder i StayClassy.no, Thomas Holstad sier at «dette er det mest sinnsyke jeg har sett på en stund». Folk blir tatt i tollen med store kvantum av billige spinnere, som de skal selge dyrt i Norge.

Utsolgte og dyre i Norge – tilgjengelige og billige i Kina

Har du barn som ønsker seg en spinner – eller kanskje du er en spinner selv – og du kommer til tomme butikkhyller eller synes prisene er litt «stive«, så finnes det andre måter å skaffe seg en spinner eller ti på.

Når StayClassy markedsfører «high-end spinnere» på salg til nesten 600 kroner, er det greit å vite at de samme spinnerne er tilgjengelig for en brøkdel av prisen andre steder.

fidget spinner

Den samme fidget spinneren er tilgjengelig til en tredjedel av prisen hos Deal Extreme:

Og via Wish får du den enda billigere:

fidget spinner

 

Gratis frakt og tollfritt under 350 kroner

Handler du en fidget spinner fra Kina er frakten som regel inkludert. Gratis. Og så lenge du handler for under 350 kroner (inkludert eventuell frakt) er det i tillegg tollfritt. Levering tar ca 1 uke. Prisene er svært mye lavere sammenlignet med norske butikker og nettbutikker. Og utvalget er helt enormt. Går du inn på ebay.com og søker på «fidget spinner«, filterer utvalget til «Buy it now» og «Asia» sitter du igjen med nesten 800,000 i resultat:

fidget spinner

Hos Miniinthebox har de over 1000 varianter å velge mellom ….

fidget spinner

… mens hos Deal Extreme har de ca 300:

fidget spinner

Kjøp flere spinnere i slengen

Det finnes gode spinnere og dårlige. Billige og dyre. Felles for spinnerne er at de spinner – på et kulelager. Med tanke på at barna har med seg spinnere på skolen og spinner i skolegården, så blir ofte spinnerne utsatt for sand, jord, stein, vann og helt sikkert noen brødsmuler også. Og da slutter de å spinne. Handler du fra en av disse kinesiske nettbutikkene så vil jeg anbefale deg å «fylle kvota». Kjøp for inntil 350 kroner. Skal du kjøpe en spinner til ditt barn, ville jeg kjøpt to ekstra – som backup når spinnern ikke spinner like godt.

Da kan det fortsatt være «rom» for en spinner til – for nå som «kidsa» spinner, må vel vi voksne også spinne litt fra oss :)