fbpx

Bruk iPhone til å betale når du handler online, gi penger til veldedighet eller overføre kæsj til kjæresten

Mobil betaling med PayPal for iPhone

Bruk iPhone til å betale online-kjøp, gi penger til veldedighet eller overføre noen kroner til kjæresten.

Jeg skaffet meg en PayPal konto for en stund siden for å kunne gjøre enkle netthandler med feks eBay, Amazon med mer.  Inntil nylig ble alle slike betalinger håndtert via min PC og Mac, men for kort siden ramlet jeg over PayPal til iPhone, og den her er jo bare helt genial!

Jeg kan feks «bumpe» telefonen mot min konto, og på den måten overføre penger fra min PayPal konto til hennes, jeg kan betale regninger med PayPal, samle inn penger feks til bursdagsgaver og betale mine onlinekjøp rett fra iPhone ved bruk av PayPal’n.

Jo mer jeg bruker PayPal, jo mindre behøver jeg å banken min … vel, PayPal trekker jo selvsagt pengene fra banken min – men om jeg feks skulle kjøpe noe nå, via min iPhone – eller om jeg skulle samle inn penger til den neste hytteturen med gjengen – så kunne jeg brukt PayPal appen – forutsatt at alle kompisene mine har PayPal selvsagt – og at bookingselskapet hadde støtte for PayPal – hvilket ikke altfor mange i Norge har…ennå..

Kona mi har iPhone også, og har hun behov for å få noen kroner av meg, så kan jeg enkelt «bumpe» telefonen min borti hennes for å overføre penger fra min PaylPal-konto og over til henne.

Det her er bare helt rått, full accounting har jeg også over alle mine PayPal transaksjoner….

Den her tror jeg jeg kommer til å bruke mye fremover – så slipper jeg netbanken min med passord kalkulator og alt det ekstra bryet som det bringer med seg…

PayPal til iPhone laster du ned her