fbpx
digitalisering

Kanskje Cisco-boksen din er malt av en billakkerer

Da pandemien utfordret verdens forsyningskjeder, måtte Cisco leie inn billakkerere til å male rutere og svitsjer før de ble sendt videre ut til kundene.

Utfordrede forsyningskjeder

Da pandemien var et faktum, ble veldig mange av de store globale aktørene smertelig klar over hvor sårbare forsyningskjedene er når viktige produksjons-steder stenger ned. I denne episoden av «Digitalisering for ledere» handler det om forsyningskjeder. Om supply chains. Og for å snakke om det har Merete Asak og Bjørn-Andreas Wentzel i studio fått besøk av Ann Katrine Kolstad som i mange år har vært Supply Chain-ansvarlig for all produksjon av Cisco-produkter i Europa.

Digitalisering for ledere, kan du også lytte til via AcastApple Podkast og Spotify.

Klikk her for å lese mer om Cisco sin podkast, Digitalisering for ledere.

Ann Katrin Kolstad

Ann Katrin har jobbet som International Compliance & Trade Specialist med hovedfokus på sterkt krypterte produkter for sivile og ikke-sivile bruksområder innenfor EU og USA. Hun var tidligere ansvarlig for å lede implementeringen og utviklingen av Cisco sitt eget Supply Chain Security Program for Europe, og har

Før Ann Katrine ble leder for manufacturing, var hun ansvarlig for å lede implementeringen og utviklingen av Cisco sitt Supply Chain Sikkerhet’s program for Europa . Ann Katrine har bakgrunn fra Logistikk og prosjekt ledelse , men er egentlig utdannet system utvikler , med programmering i C++. Så dette er en kvinne med bred kompetanse.