fbpx

Julegavetips 2016 – NerdAid

Det er utrolig mye kult å kjøpe i år. Mange duppedingser for oss nerder. Derfor skal du få litt nerdehjelp av meg. Men en gave er viktigere enn alle andre. #NERDAID!

Har du kjøpt alle julegavene i år? Trenger du tips og råd til noen flere ganger. Noen skikkelige nerdegaver? Da kan jeg glede deg med litt ekte nerdehjelp – eller #NerdAid hvis du vil.

Jeg har satt sammen 18 julegavetips, og som seg hør og bør, har jeg spart den beste – og viktigste gaven til slutt. Lenkene til alle julegavetipsene finner du under videoen:

18 #NerdAid-tips til årets julegaver. Den siste er den beste, og viktigste!

Årets beste og viktigste gave – #NerdAid – Mat til Syria

Det er utrolig mange julegaver du kan kjøpe til familie og venner.
Utrolig mange kule nerdegaver. Men det er en gave som er viktigere enn alle andre – gaven til de som trenger det aller mest. Gaver som ikke handler om teknologi, men om det aller viktigste – om mat, medisin, husly, varme og fred.

Derfor vil jeg sterkt oppfordre alle å gi litt til de som trenger det som mest. Min gode venn, Erlend Schei, også kjent som NerdeGutt har sammen med RØDE KORS etablert en innsamlingsaksjon – og det for sjette gang – NERDAID – Mat til Syria!

Røde Kors er inne i Syria, og deler ut mat, medisiner og gir et glimt av håp til hundretusener på flukt. Gi gjerne noen kroner. Målet er 1 million kroner før nyttår. Det målet bør være ENKELT å nå!

Jeg har bestemt meg for å gi 2,500 kroner. I tillegg vil selskapet mitt gi tilsvarende beløp. Gi noen kroner du også. Gi til de som trenger det aller mest.

Støtt Rødekors hjelpen gjennom #NERDAID.
Gå inn på NERDAID.NO

Bruk hashtaggen #NERDAID og DEL videre i sosiale medier!

God jul.