fbpx

MediaPuls 117 – Julespesial med Alexandra Beverfjord fra NRK

MediaPuls blåser støv av noen 2016-episoder i julen. Og denne gangen blåser vi støv av NRKs nyhetsdirektør, Alexandra Beverfjord.

I julen har vi valgt å trekke frem noen temaer og gjester som vi synes var ekstra gode, og lærerike. Temaer og samtaler du kanskje ikke har fått med deg, eller som vi mener du bør høre på en gang til – slik at du blir bedre rustet til å håndtere det nye året.

Jule-oppfordring: Gå inn på #NerdAid og støtt Røde Kors sitt hjelpearbeid i Syria.

I sommer slo vi av en prat med NRK sin nyhetsdirektør, Alexandra Beverfjord, om hva en nyhetsdirektør gjør, men ikke minst hvilken rolle NRK har, og skal ha, i det norske medielandskapet.

Vi snakket også om mye annet, om hennes rolle i PFU, anonyme PFU-klager og et tema som har gått igjennom hele året – samarbeid mellom norske mediehus.

Abonner og hør på MediaPuls via SoundCloudAcastTuneIn RadioGoogle Play Music eller iTunes. Eller via RSS-feed!

 

 

Takk for at du lytter til MediaPuls

Har du forslag til temaer og saker vi bør ta opp i MediaPuls, så kan du komme med de via vår åpne sendedisposisjon på bit.ly/MediaInnspill.

Du finner Hans-Petter og Marius på HansPetter.info og Helt.Digital. Vi hadde satt veldig stor pris på om du vil abonnere og rate oss på iTunes. Alle episoder legges ut fortløpende med lenker til alt vi har snakket om på Mediapuls.no.