fbpx
Lenovo Smart Display

Jeg har testet Lenovo Smart Display – Episode 27

Lenovo Smart Display gir deg det beste av Google-assistenten med forbedret visuell opplevelse.

På tampen av 2018 plukket jeg opp Google Home Hub som jeg kjøpte før den kom offisielt til Norge – og på norsk. Den fikk raskt fast plass på kjøkkenet som vårt digitale fotoalbum, utover at den kunne brukes som en Google Home smarthøyttaler.

De siste ukene har jeg vært så heldig å få testet ut Lenovo sin smarthøyttaler, som fungerer som tilsvarende Google Nest Hub Max. Større skjerm enn min Google Nest Hub (navneskifte i 2019) og kamera for videosamtaler via Google Duo.

Lettere enn noensinne å gjøre mange ting samtidig – og håndfritt

 

Hovedfunksjoner:

Koster 2.499,- ink moms hos blant annet Elkjøp. Den mindre utgaven med 8″-skjerm koster 1.999,-.

Abonner gjerne på YouTube-kanalen min; Teknologi i kjelleren til Hans-Petter!

 

Også som podkast

Foretrekker du å høre på «Teknologi i kjelleren»-serien, kan du abonnere på den som podkast også.