fbpx
Jan Grønbech

Jan Grønbech kommer aldri til å selge annonser igjen – S3E97

Etter nesten 15 år som leder for Google Norge var det nok. Jeg slo av en prat med den lengst-sittende landssjefen i verden for Google, for å snakke om Google-reisen og fremtiden.

Du finner Hans-Petter & Co på din favoritt podkast-spiller, som blant annet Apple PodcasterOvercastPippaTuneIn RadioSpotifyAcast og Google Podcasts.

Hele Norges Google

Gjesten min denne gangen var inntil nylig country director for et av verdens største selskaper. Og definitivt verdens største søkemotor. Jan Grønbech har bakgrunn fra blant annet Aftenposten og Scandinavia Online. Fra 1998 til 2002 ledet han DoubleClik Norway, som Google kjøpte i 2007. Han har også jobbet TV 2, før han i 2005 ble Norges første Google-ansatt.

//Artikkelen fortsetter etter annonsen//

 

Ikke bare søk og annonser

Jan har også vært styreformann i American Chamber of Commerce og sittet i styret til Komplett Group, og var også sentral i stiftelsen av Young Ambassadors i Norge. I desember 2019 var det derimot slutt. Da valgte Jan å takke for seg i Google.

Til Digi.no sa han blant annet

Etter 58 kvartal med kontinuerlig vekst for Google Norge og 14,5 år i rollen, har jeg klart å jobbe hos Google lenger enn 99,5 prosent av mine nåværende globale kolleger. Jeg er stolt og ydmyk over å være vår lengst fungerende landssjef i verden. Selv om det kan være grunn til å feire, kommer det til et punkt i karrieren, der du bare føler at tiden er inne for å gjøre en forandring, og for meg er den tiden nå.

Aktuelle lenker fra episoden

Episodens sponsor: