fbpx

Alt du trenger til din mobiltelefon til en brøkdel av normal pris!

iUtstyr.no – billigst på datatilbehør

40 kroner for en blekkpatron – det er billig det!

På iUtstyr finner du ikke bare billige printerpatroner, men også Norges billigste tilbehør til din iPhone, iPod og iPad. På nett eller i butikken deres i Oslo sentrum. Jeg ramlet over denne butikken her ved en tilfeldighet – husker ikke hvordan engang, men her får du ikke bare gode priser, men også veldig god service!

Og alt til en VELDIG billig penge.

Handlet der selv flere ganger, en gang jeg var der for å handle litt ting og fikk jeg to cases til mine ungers iPod touch, en stylus pen til min iPad, to stk stikkontakter til iPod’ene, 6 stk deksler til iPod touch & en lekker skinnperm til min iPad (den kostet mer enn 50% av totalen) – alt til under 600 kroner ink moms!

Her er det som du ser ikke bare blekkpatroner og tilbehør til Apple produkter, men også til de andre store aktørene i mobilmarkedet.

Hvor mye koster den hos de etablerte butikkene eller hos andre nettbutikker? Mye mer enn de 89 kronene den koster på iUtstyr, det kan jeg nesten garantere deg!

Her kan du trygt og enkelt handle på nett, eller stikke ned i sjappa mellom 12-17 i Kongens gate 12 og handle rett fra disken… Hyggelig service var det å få også – så denne sjappa her vil jeg anbefale på det sterkeste…. Ikke minst la jeg merke til at printerpatroner var latterlig billig, under 40 spenn per patron – noe du gjerne vil betale 3x så mye for hos Elkjøp og de andre…Blekk er blekk folkens…

Sjekk ut iUtstyr.no du også – eller gå til butikken i Karl Johansgate 6B