fbpx

iBaby – Superenkelt og avansert overvåkingskamera

Endelig et overvåkingskamera som du kan installere og bruke kun med en app!

Det finnes mange overvåkingskameraer som gjør akkurat det samme som iBaby, men ingen (som jeg kjenner til) som er like enkle å installere, ta i bruk og bruke. iBaby fra iHealth Lab – som jeg har fått låne fra Trend Distribution – og som selges blant annet fra Virex – er den første og eneste som ikke krever bruk av en PC for å kunne ta kameraet i bruk. Med en gratis app til iPad eller iPhone kan ALLE installere og ta i bruk iBaby, og alt i løpet av noen få minutter.

Ikke bare for barn

Som navnet tilsier – iBaby – så er dette et kamera ment for å overvåke barnerommet. Med sensorer for både lyd og bevegelse så vil du alltid få beskjed om ditt lille barn gråter eller er i ferd med å snu seg eller stå opp. Det er derimot ingenting i veien for å ta i bruk kameraet som et mer tradisjonelt overvåkingssystem, og med støtte for å kontrollere inntil fire kameraer samtidig så kan du i praksis monitorere alt fra inngangsparti, kjøkkenutganger og andre strategiske områder i huset som du vil ha oversikt over. Siden kameraet er ment for barnerommet så vil du også få med deg et par fordeler som andre produsenter ikke har tenkt på, eller hensyntatt. Med full pan&tilt (rotering frem og tilbake, og opp og ned) støtte er iBaby utstyrt med en veldig stille mekanisme som gjør at barnet ditt ikke våkner når du roterer rundt i hele rommet for å sjekke at alt står bra til. Roteringen fra din iPad eller iPhone er også helt genial. Ingen knapper å trykke på, her er det bare å sveipe til venstre eller høyre, eller opp og ned. Og live overføringen av videostrømmen er det heller ingenting å utsette på – det vil være en forsinkelse som er mindre enn 1 sekund hvilket er veldig lite sammenlignet med mange andre produsenter.

iBaby Monitor har en innebygd mikrofon slik at du kan overvåke lyder i som kommer fra barnets rom. I tillegg kan du koble til en ekstern høyttaler hvis du for eksempel ønsker å ha to-veis kommunikasjon i et rom hvor det er litt stor avstand fra kamera til barnets seng.

Både iPhone- og iPad-appen er enkel å bruke. Grensesnittet er intuitivt og det tar ikke lange tiden fra du har installert det hele til du tar i bruk hele bredden av muligheter og tjenester. Installasjonen tar bare et par minutter og før du vet ordet av det er du i gang.

Intuitiv og enkel installasjon

 Funksjoner:

Spesifikasjoner:

Konklusjon:

iBaby monitor er et solid kamera, ingen tvil om det. Prisen på 1,699 kroner synes jeg også det er verdt, først og fremst fordi selskapet bak iBaby har vært fokuserte på å gjøre det så enkelt som mulig å installere og ta det i bruk. Dette vet jeg av erfaring har vært en utfordring for mange jeg kjenner som har ønsket seg et overvåkingskamera – de har ikke klart å få det til å fungere fordi de tekniske ferdighetene man måtte ha var for store. Åpning av porter på bredbåndsruter, etablering av DNS-tjenester, ikke mulighet til å få sett video utenfor lokalnettet og dårlige eller manglende app-er har vært gjennomgående.

Med iBaby monitor får du alt sammen pakket i en lekker og enkel løsning – uten at det har gått på bekostning av avanserte funksjoner.

Med rabattkoden HansPetter.info får du i tillegg 10 prosent avslag på prisen hvis du kjøper iBaby hos Virex