fbpx

Jeg jakter på profiler og gode historier fra menneskers bruk av sosiale medier på jobben

Hvordan bruker du sosiale medier?

Jeg jakter på profiler og gode historier fra menneskers bruk av sosiale medier på jobben

Har du lyst til å fortelle andre om dine erfaringer og kunnskap om hvordan du og virksomheten din bruker sosiale medier i jobb sammenheng? Hvilke nettverk bruker dere på jobben, og hvilke virksomhetsområder involverer bruk av sosiale mekanismer? Har du en historie du har lyst til å fortelle andre om, som kan inspirere, motiviere og kanskje også demystifisere andre personer og virksomheter til å bedre forstå hvorfor bedrifter bør ta i bruk sosiale medier i sin hverdag. Hvordan en sosial tilpasning av virksomheten kan bidra positivt til hvordan informasjon, kunnskap og erfaring kan bedre deles – og hvorfor dette er så viktig, eller er det ikke det?

Planen min er å publisere et intervju hver uke, og jeg er på jakt etter uerfarne og erfarne mennesker – i alle aldre og fra begge kjønn. Fra store og små selskaper, uansett hva virksomheten driver med. Sosiale medier er ikke kun for media- og reklamebransjen, og kan brukes til så mye mer enn bare reklame og kundeservice også.

Dette kan være god reklame for både deg selv og det selskapet du jobber i. Din historie vil bli publisert på HansPetter.info og delt via sosiale nettverk som Facebook, Twitter, LinkedIn, Google+ og Pinterest og vil potensielt bli lest av mange tusen mennesker som ønsker å lære mer om sosiale medier, og som kan lære av deg og din bedrift.

Hva er din historie?

Create your free online surveys with SurveyMonkey, the world’s leading questionnaire tool.

Image(s): FreeDigitalPhotos.net