fbpx

Fungerer iPhone 4 som den skal eller var det bare snakk om en bestilt drittpakke fra konkurrentene?

Hvor ble det av antenne-problemene til iPhone?

Fungerer ikke iPhone 4 som den skal eller var det bare snakk om en bestilt drittpakke fra konkurrentene?

Særlig rett før lanseringen av iPhone 4 var det mye bråk om antenneproblemer og AntennaGate som begrep dukket opp…så ble det stille – dørgende stille egentlig.

Forsvant problemene fordi antennesaken ikke stoppet folk fra å kjøpe iPhone4 allikavel, fungerer bumpercasen som den skal, eller mister ikke brukere samtalene sine uansett – med eller uten bumpercase?

En tapt samtale

Jeg var selv veldig tidlig ute med å skaffe meg iPhone 4 – til tross for alt bråket rundt The Death Grip og hele spørsmålet om Apple ville trekke telefonen tilbake, så valgte jeg å kjøpe meg en når anledningen bød meg. Fanboy eller -girl blir Apple fans kaldt, noen kaller oss også for zombies – og på sett og vis har man kanskje litt rett også. Det er utrolig hvor mye Apple fans er villige til å akseptere – rett og slett fordi ønsket om å få den siste Apple dingsen overgår eventuelle svakheter eller mangler.

Les resten av artikkelen min på Mobizmag.no hvor jeg er fast blogger!