fbpx

Stemmer du på din favoritt kan du vinne 10.000 kroner!

Hvilken nettbutikk er best i Norge?

Stemmer du på din favoritt kan du vinne 10.000 kroner!

nettfavoritter-300Siden 2005 har Posten og Bring delt ut Netthandelsprisene til nettbutikker i Norge. Nominasjonene er godt i gang, siste frist for å gi din stemme er 16. april, og så langt begynner det å nærme seg 1.000 forskjellige nettbutikker som har blitt stemt frem.

Stem på din favoritt på https://nettfavoritter.posten.no.

I september skal vinnerne kåres, og det skal deles ut fire priser:

Les mer om prisene og noen av kriteriene her på Bring sine egne sider for Netthandelsprisene.

Jeg sitter i årets jury

posthusetFørste gangen jeg handlet på nett var i 1995. Da kjøpte jeg et par solbriller fra USA. I dag handles det over nett uten at man tenker på det, og nesten alle nordmenn handler alt fra elektronikk, musikk, ferie, klær, sminke og veldig mye mer. eBusiness har på mange måter blitt business og en integrert del av vår hverdag.

For Netthandelsprisene 2013 har jeg blitt invitert til å sitte i juryen hos Bring, og onsdag denne uken hadde vi første møte i 22. etasje på Posthuset for å bli kjent med programmet, diskutere kriterier og sette videre møter og prosess frem mot endelig prisutdeling 19. september på Radisson Blu Scandinavia i Oslo.

Utover meg selv så består i juryen i år av:

Bildet er «lånt» fra TrineGrung.no

Har du lyst til å bli bedre kjent med juryen har Bring også presentert hele juryen på sine egne hjemmesider.

Vi gleder oss veldig mye til å ta fatt på arbeidet og håper at du også – om du ikke allerede har gjort det – tar deg tid til å stemme på din favoritt. På siden for Norges nettfavoritter finner du også oversikt over mange av de mest populære nettbutikkene som folk har stemt på fra uke til uke.

Men fort deg – 16. april er siste frist for å stemme frem din favoritt!

photo credit: Mihow_ via photopin cc