fbpx

Her er de 10 mest likte Instagram-bildene du kan stemme på ut uken!

#HjemmekontorBoka 2012 – Stem på finalistene

Her er de 10 mest likte Instagram-bildene du kan stemme på ut uken!

12 august lanserte jeg Instagram-konkurransen «Vis meg ditt hjemmekontor og vinn fete premier» her på bloggen. Første delen av konkurransen er nå avsluttet med omtrent 80 bilder som totalt generelte 1,354 likes/tommelen opp/hjerter via Instagram på smarttelefonene eller via Instagram-baserte tjenester.

11 bidrag har gått videre. 11 fordi det ble delt 10. plass mellom siwhenden og rebbestad med 26 likes begge to. Samtlige 11 som har kommet til «super-finalen» vil få tilsendt HjemmekontorBoka2012 i posten, mens ALLE som vil vil få tilgang til å laste ned iPad-utgaven.

Den har jeg ikke tenkt å legge ut før ETTER at super-finalen er avsluttet – hvilket er i løpet av fredag 24. august – som også markerer 2 års dagen til HansPetter.info!

Klikk på bildet for større utgave. Alternativt kan du også sjekke ut Pinterest-tavlen hvor samtlige bilder merket med #HjemmekontorBoka2012 også være.

Stem frem vinneren blant de  mest likte bidragene

De 11 finalistene stod for 65 prosent av alle «liksene» – tilsvarende 881 likes.

Her er bidragene fra de 11 finalistene som skal stemmes på frem til og med fredag 24. august. Det bildet med flest likes vinner premien på mobilustyr levert av Trend Distribusjon til en verdi av hele 3,500 kroner!

Gratulerer @bella_maria84

Vinneren er nå kåret – 3,531 stemmer senere. Vinneren vil bli underrettet sammen med de øvrige finalistene som vil få boken med alle #HjemmekontorBoka2012-bildene. iPad-utgave av boken vil også snart bli gjort tilgjengelig for alle.