fbpx

Hang du etter i 2014, kan du falle fra i 2015

Jeg gleder meg til å ta fatt på det nye året. Det hadde jeg ikke gjort om jeg ikke hadde likt endringer.

 

– Det har skjedd mer de siste 40 årene enn det gjorde de siste 10,000.

Sitatet står DNB sin sjef, Rune Bjerke for, og har vært et fast innslag i mine foredrag i løpet av året som har gått. For de som føler at de henger etter, og at endringene inntreffer i et stadig større tempo, er det derfor en mager trøst når Rune Bjerkes sitat sluttføres med:

– De neste fem årene kommer det til å skje enda mer.

Det er flere som tror at de endringene vi opplevde i 2014 på mange måter vil markere starten på de virkelige endringene. Endringer anført av muligheter som Internetteknologi har lagt til rette for, og som påvirker alle virksomheter og bransjer – lokalt, nasjonalt og internasjonalt.

Les også: Slik blir din digitale hverdag 2015, av Bente Sollid Storehaug

Jeg skal være forsiktig med å spå fremtiden og å være altfor bastant, men jeg føler det ikke er så veldig vågalt av meg når jeg tør påstå at selskaper som ikke den digitale hverdagen på alvor vil risikere å falle fra – og det kanskje allerede i løpet av det inneværende år.

2,5 milliarder online på 20 år

I 2020 vil over 5 milliarder mennesker være tilkoblet Internett. Det tok 20 år å få de første 2,5 milliardene online, men kun 5 år å doble dette antallet. I en global verden som blir mindre – pga Internetteknologi – så er det på sin plass å spørre seg selv hva det vil bety for din virksomhet. Hvilke muligheter … og trusler … vil det medføre? Henger du etter i dag, vil du kunne falle fra i løpet av året.

Les også: Digital suksess i 2015, av Ståle Lindblad

Bedre og tettere samarbeide

Jeg gleder meg til å ta fatt på det nye året. Det hadde jeg ikke gjort om jeg ikke hadde likt endringer. For alle ledere i små, mellomstore og store virksomheter er det egentlig bare en ting å gjøre, og det er å samarbeide mye bedre og tettere, for Internetteknologi og har ført alle disipliner nærmere hverandre. Salg er markedsføring, markedsføring er kundeservice, innovasjon er å lytte til kundene, kundene eier merkevaren, og god kommunikasjon er avgjørende for endringer ….

Her er 5 «korte» råd for et vellykket endringsår i 2015:

Ha et endringsfylt 2015.