fbpx

Halv pris på Spotify til resten av familien

Kort tid etter at Apple lanserte familiedeling og halvvering av abonnementskostnaden på Beats Music, går Spotify ut og annonserer halv pris til øvrige familiemedlemmer.

Jeg tror ikke jeg har kjøpt en CD-plate siden ungene ble født for over 8 år siden. Ungene har heller ingen kjennskap til verken CD- eller DVD-plater. Musikk og film går on-demand, via Internett – og fra iPhone, iPad, MacBooks og Apple TV. Jeg har vært kunde av Spotify siden jeg kunne bli det, og de siste årene har fruen og meg delt samme konto. Det fungerer, men bare sånn halvveis. Vi «deler» hverandres spillelister, og bruker hun Spotify på kontoret, må jeg gå «offline» for å kunne spille av musikk – sjeldent motsatt, he,he.

Vi kunne selvsagt kjøpt oss hver vår konto, men prisen vs behov har gjort at vi har gått for den gylne middelvei – det tror jeg det blir endring på nå, for i løpet av de neste ukene vil Spotify tilby inntil 4 familiemedlemmer FULL Spotify-tilgang for halve prisen. Det blir fortsatt jeg som betaler, men da får jeg all musikk for meg selv, inkludert litt færre spillelister.

Spotify-Family

Nordmenn de mest betalingsvillige i norden

Digi-Streaming-Spotify– Norske musikkbrukere har klart størst betalingsvilje for å streame musikk i Norden. Her oppgir 36 prosent at de betaler for en streamingtjeneste. Til sammenlikning betaler kun 13 prosent av finnene for streaming. På tvers av hele Norden er tallet 20 prosent. Dette viser en svært tydelig tendens: Nordmenn er positive til å betale for bruk av musikk, sier Inger Elise Mey, TONOs direktør for Online Media til Digi.no

Hjemme hos oss blir det nok minst en Spotify-konto til, spørsmålet er egentlig om vi skal gå for fire – at ungene på åtte også skal ha hver sin konto, eller om det holder med fruen og meg – samt at jeg kan være snill mot vår eldste datter og sponse henne med en Spotify-konto.

Kommer du til å ta i bruk Spotify Family, eller satser dere videre på en konto «to rule them all«?

[polldaddy poll=8387100]

photo credit: Blixt A. via photopin cc