fbpx
geeohsnap

Geeohsnap har flere seere på Snapchat enn Skavlan har på TV

Gjesten min denne gang er en av verdens største på Snapchat, jobber med flere av de største merkevarene, men er ukjent for de fleste.

Ramaskrik

Snapchat har lagt bak seg et turbulent år. Endring i designet førte til et ramaskrik og en aksjekurs som stupte. Pengene rant ut av selskapet og brukerveksten stoppet opp.

Snapchat er Norges nest største sosiale nettverk

Til tross for alle tidligere problemer, er Snapchat fortsatt det nest største sosiale nettverket her til lands, hva gjelder antall brukere. Kun slått av Facebook. Og ser vi på mediedekningen, skrives det fryktelig mye om Facebook og fryktelig lite om Snapchat.

Ukjent kjendis

Det kan være årsaken til at min gjest er en ukjent kjendis. For kjendis er han. Men folk flest vet ikke hvem han er eller hva han heter. Samtidig blir han stoppet oftere på gata i USA enn i Norge. Han har blitt invitert på middag med Snapchats grunnlegger, Evan Spiegel. Vedkommende er også en av de få som Evan følger på Snapchat, han gjør oppdrag for store merkevarer og har fått sitt eget TV-show på plattformen som har flere seere enn Fredrik Skavlan på TV 2 og nesten like mange som Anne Lindmo på NRK.

geeohsnap

* Noen av merkevarene Geir Ove har jobbet med.

Episodens gjest heter Geir Ove Pedersen, men er bedre kjent som Geeohsnap. Jeg slo av en prat med Geir Ove, kort tid etter at vi hadde vært sammen på God Morgen Norge torsdag 28. februar, for å snakke mer om Snapchat. Om TV-showet hans og om det å jobbe som en kommersiell og profesjonell snapchatter.

 

 

Du finner Hans-Petter & Co på din favoritt podkast-spiller, som blant annet Apple PodcasterOvercastPippaTuneIn RadioSpotify og Google Podcasts.

Aktuelle lenker fra episoden

 

Bilde: Geeohsnap