fbpx
Telenor Min Video

Full oversikt over underholdningen med Telenor Min Video

Strømmetjenester via mobilen blir mer og mer populært. Nå kommer Telenor med en app som gjør det lettere å få full oversikt over din favorittunderholdning. 

Video direkte på mobilen tar opp stadig mer av trafikken i Telenors mobilnett. YouTube alene står for 13 prosent av all datatrafikk, mens Netflix utgjør 4,5 prosent. Siste episode av «Game of Thrones» førte til ny rekord i bredbåndsnettet til Telenor etter at den ble sluppet.

Og det er ingen tvil om at Telenor gjerne vil at vi skal strømme så mye video som mulig over mobilnettet, for det er tross alt det Telenor tjener sine penger på. Vårt dataforbruk. Det er nok en stor del av motivasjonen bak den nye appen Min Video.

I en pressemelding skriver Telenors mobilsjef følgende om lanseringen;

– En stadig tydeligere trend er at folk aldri får nok av å se korte eller lange videoer på mobilen, og folk ønsker innhold som er skreddersydd for dem. Det kan være vanskelig og frustrerende å finne fram i mylderet av film- og videoinnhold. Derfor lanserer Telenor nå appen Min Video som skal gjøre videouniverset mer oversiktlig for kundene. Nå blir det enkelt å få tilgang til innholdet som er relevant for deg, sier Bjørn Ivar Moen, leder for mobil i Telenor Norge.

 

Kontroll over dataforbruket

Spiller du av filmer, TV-serier og videoklipp fra YouTube over mobilnettet «raser» megabytene unna. Da er det greit at du kan kontrollere databruken direkte fra Min Video-appen. Her finner du et datahjul som gir deg oversikt over hvor mye data du bruker for å se en video. Og skulle du ikke ha nok data igjen i abonnementet, kan du enkelt kjøpe mer data slik at du får sett det du vil se. Smart «move» av Telenor der.

Telenor Min Video

I tillegg til å se innhold på mobilen, er Min Video også et godt verktøy for å planlegge og bli varslet om det man skal se på større skjermer enn mobilen.

Personalisert opplevelse, og personlige anbefalinger

Første gang du tar i bruk Min Video, forteller du appen hvilke strømmetjenester du har tilgang på, enten det er abonnement som Netflix, Viaplay, TV 2 Sumo og HBO eller gratistjenester som NRK, YouTube og TED Talks. Dernest forteller du appen hvilke sjangere og kategorier du er opptatt av. Og så er det bare å begynne å se. Du kan også enkelt fortelle Min Video-appen hva du har sett, og om du ønsker å se flere tilsvarende filmer, TV-serier eller klipp.

– Kort og godt hjelper appen deg å navigere i jungelen av filmer, serier, TV-underholdning og snutter – basert på dine preferanser, hvilke kanaler og strømmetjenester du har. Vi har også inkludert en rekke TV-serier fra FOX+ som du kan se direkte i Min Video. Dette inkluderer serier som «Prison Break», «Family Guy» og «Empire», sier Moen.

Kort fortalt om Min Video

Førsteinntrykket av Min Video er bra. Dette liker jeg. Og da tenker jeg både som privatpersonen Hans-Petter som abonnerer på flere strømmetjenester og liker å få tips og forslag til hva jeg bør se. Også liker jeg at Telenor lager tjenester som plasserer dem tettere i vår «pannebrask» og bygger merkevaren som noe mer enn bare en leverandør av data.

Er du Telenor-kunde og liker å se på filmer, TV-serier eller morsomme klipp på YouTube, bør du sjekke ut Min Video-appen.

Les mer om Telenor Min Video her.