fbpx
digitalisering

Fremtiden disruptes

Rykende ferskt foredrag om hvordan teknologiutviklingen har transformert og disrupted hvordan vi lever, leker, lærer og jobber på. Om hvordan vi bør forberede oss for å bli med videre inn i en fremtid hvor avstanden mellom science fiction og science fact bare blir mindre og mindre. 

Fra den analoge til den digitale hverdagen

I løpet av mine 51 år på planeten Tellus, har verdens befolkning mer enn doblet seg. Mens nesten alle bodde ute i distriktene og på landsbyen på begynnelsen av 70-tallet, bor majoriteten i dag i de store byene. Og mens gårsdagens teknologi var stor, tung og dyr, har den blitt forsvinnende liten, lett og fryktelig billig. Og ubeskrivelig kraftfull. En utvikling som går i et eksponentielt tempo og hvor avstanden mellom de teknologiske mulighetene og vår evne til å utnytte disse, er selve disrupsjonen.

Bli med på en reise tilbake til starten på den digitale revolusjonen, for å forstå mer av hvor vi er i dag, slik at du blir bedre stilt til å forstå hvor vi er på vei, og hva som vil kreve av oss for å komme oss dit på en trygg, ansvarlig og bærekraftig måte.

En utrolig disruptiv deal

Starten på dette foredraget får du tilgang til som medlem av min YouTube-kanal og da som Kunnskapsnyter. Medlemskapet koster kun 49 kroner per måned, og da får du i tillegg 20 prosent rabatt når du bestiller meg til å holde hele foredraget for deg og din virksomhet eller organisasjon. Eventuelt et av mindre andre foredrag, et skreddersydd foredrag din virksomhet eller industri, eller om du ønsker å bestille meg som konferansier, debattleder eller debattdeltager.

Abonner på YouTube-kanalen min nå

 

Bli medlem av YouTube-kanalen min for å få tilgang til alle medlemsfordelene,

inkludert foredraget over, samt andre foredrag, webinarer og verdiøkende innhold.