fbpx
YouTube

Er du Innholdsnyter eller Kunnskapsnyter?

Nå kan du få tilgang til nye YouTube-videoer før alle andre, men også tilgang til eksklusive videoer, webinarer og foredrag. Hvis du blir medlem av YouTube-kanalen min.

Innholdsnyter eller Kunnskapsnyter

For en liten krone om dagen kan du få tilgang til nye YouTube-videoer før alle andre. I tillegg til at du får egne lojalitetsmerker du kan bruke når du kommenterer på mitt YouTube-innhold. For en liten krone ekstra, får du i tillegg tilgang til eksklusivt tilgang. Som for eksempel kortere utgaver av mine foredrag. Foredrag jeg normalt tar 35.000 kroner for å levere live på en scene.

I tillegg får du også eksklusiv tilgang på «behind the scenes»-videoer hvor jeg snakker og drøfter teknologi og innsikt jeg har satt meg litt ekstra godt inn i. Innsikt jeg blant annet bruker som grunnlag for mine foredrag, artikler, podkast-episoder og YouTube-videoer. 

Som medlem vil du også få eksklusiv tilgang til enkelte serier, som den nye serien Ufiltrert og uredigert ukeslutt, som fra mars 2023 kun kommer til å være tilgjengelig for medlemmer. Ny episode hver fredag, om uken som gikk og det som mest av alt engasjerte meg. 

Kun verdiøkende innhold. Ingen reklame

Det eksklusive innholdet vil selvsagt ikke inneholde reklame. Verken før, underveis eller etter. 

Se og hør mer om medlemskapet her:

Abonner på YouTube-kanalen min nå

 

Utrolig mye for pengene

Som Kunnskapsnyter får du også hele 20 prosent rabatt når du bestiller du meg som foredragsholder, konferansier eller til å lede en debatt.

Du kan selvsagt når som helst avslutte medlemskapet ditt, hvis det skulle bli nødvendig, uten noen som helst forklaring. Det skulle bare mangle. Samtidig kan du også når som helst både oppgradere og nedgradere ditt medlemskap. 

Ser frem til å ønske deg velkommen som medlem, som Innholdsnyter eller kunnskapsnyter.

Snakkes.