fbpx
bokanmeldelse

Facebook er den viktigste kanalen å markedsføre seg på – Episode 65

Thomas Moen er gjest denne gangen, for å snakke om effektiv markedsføring på Facebook.. Og når Thomas snakker, så lytter man. Det lønner seg!

Du finner Hans-Petter & Co på din favoritt podkast-spiller, som blant annet Apple PodcasterOvercastPippaTuneIn RadioSpotifyAcast og Google Podcasts.

Facebook funker

Facebook tjener penger som aldri før – til tross for utallige personvernskandaler og spådommer om at det kun er «gamliser» igjen. Og til tross for at Facebook selv har valgt å pushe frem person-til-person-samtaler til fordel for bedrift-til-person.

En person som har jobbet mye med sosiale medier og spesifikt med Facebook og annonsering i løpet av de siste 10 årene, er Thomas Moen. Gründer, entreprenør, forfatter, «opphavsmann til rosa-blogg som begrep» og mangeårig blogger, vlogger og podkaster.

//Artikkelen fortsetter etter annonsen//

 

Slik lykkes du med Facebook-annonsering

Etter flere år i Oslo, pakket han kofferten og flyttet til Kristiansand, sammen med sin kone, Nina, men ett år senere er han tilbake i hovedstaden. Sammen med Nina og ei lita tulle. Sammen driver de selskapet Moen & Co, som hjelper små virksomheter å lykkes med Facebook-annonsering. Og de gjør de sammen med et større team fra Ukrania.

Thomas er en svoren tilhenger av å gjøre det som kreves. Ikke noe mer, ikke noe mindre. Han har klare meninger og formeninger – og en del sære vaner. Jeg møtte Thomas Moen for å snakke om Facebook og annonsering. Hva funker, hva funker ikke? Og ikke minst, har Facebook gått ut på dato, eller tyder alt på at Facebook og annonsering henger veldig godt sammen – i 2019 og inn i 2020?

Aktuelle lenker fra episoden

 

Episodens sponsor: