fbpx

Kjøp nå i en kort periode for kun 7 kroner - og Europeiske offline-kart koster kun 56 kroner!

PM: Europas mest kjøpte navigasjons-app til iPhone – nå også i Norge

Kjøp nå i en kort periode for kun 7 kroner – og Europeiske offline-kart koster kun 56 kroner!

Berlin, 28. februar 2012 – GPS Navigation 2, den mest solgte navigasjonsappen for iPhone i Storbritannia, Tyskland og mange andre europeiske land, med over 2,2 millioner enheter solgt, er nå også tilgjengelig i Norge til en knallpris på 14 kroner. I introduksjonsfasen er prisen redusert ytterligere med 50 prosent i en kort periode, til kun 7 kroner.

GPS Navigation 2 er mye billigere enn andre høykvalitets navigasjonsenheter, fordi skobbler benytter kartmaterialet fra OpenStreetMap (OSM) som er gratis. OSM baserer seg på et lignende prinsipp som Wikipedia. Fribrukerkartet er på nivå med de kommersielle og dyre kartleverandørene, takket være mer enn 500 000 OpenStreetMappere over hele verden som stadig registrerer nye veier og oppdaterer endringer.

I tillegg til det innovative OSM-kartet tilbyr GPS Navigation 2 med hybridløsningen en premiefunksjon som ingen andre navigasjonsapper har: Brukeren kan selv bestemme hvilke land man ønsker å bruke sin verdifulle iPhone-lagringsplass på. 

Last ned kart for bruk av appen i offline-modus

Den som ønsker å bruke appen uavhengig av nettilkobling, samt begrense datagjennomstrømmingen og strømforbruket til iPhonen eller 3G-iPad-en, kan betale en ekstra avgift for å laste ned og installere de nyeste kartene for et enkelt land eller for hele kontinenter. For eksempel koster installasjonspakken for Europa kun 56 kroner. Clouet: Den som har kjøpt et landskart, kan når som helst laste ned, slette og installere det på nytt. Den som kjøper et kart over Europa fra en annen kvalitetsleverandør har hele tiden lagringsplassen på iPhone fylt med mange landskart han/hun aldri kommer til å bruke. Hvem trenger å ha veikart fra så forskjellige land som Hellas, Spania, Tyskland eller Irland permanent lagret på iPhonen? Ikke bare koster de nevnte navigasjonssystemene mer, de tar opp verdifull plass som kan brukes til annet innhold som for eksempel brukerens favorittmusikk eller bilder.

Philipp Kandal, en av de fire grunnleggerne av skobbler og selskapets CTO forklarer hybridkonseptet: «Med et hybrid navigasjonssystem kan vi tilby den beste løsningen for alle mobile bruksscenarioer: Økonomisk utnyttelse av lagringsplass ved bruk av appen på nett eller nettuavhengighet gjennom individuell nedlasting av kart – alle får den skobbler-en man trenger.» Regelmessige kartoppdateringer tilbys gratis.

Det første visuelle inntrykket man får av GPS Navigation 2 er at den er elegant svart med en futuristisk utseende cockpit-effekt. Appen er ekstremt brukervennlig, rask og behagelig å bruke. skobbler navigerer også på alle iPad-er med integrert GPS-modul (for 3G-modeller). Den som ønsker kan også navigere ved hjelp av geokoordinater – noe som vil glede Geo-Cacher. I tillegg kan du sende vennene dine informasjon om hvor du er via e-post eller Facebook.

GPS Navigation 2 er tilgjengelig i App Store til halv pris i en kort periode, og selges for 7 kroner i stedet for 14 kroner. Basisversjonen tilbyr ubegrenset navigasjon på nettet. For å navigere uten nettverkstilkobling kan du kjøpe tilgang til de installerbare kartene. Prisene er 28 kroner for et enkelt land, 56 kroner for et kontinent og 84 kroner for alle verdenskart. GPS Navigation 2 finner du i Apple App Store  

Om GPS Navigation 2:
Siden lanseringen i 2009 har GPS Navigation 2, som fra slutten av 2011 også markedsføres under navnet «skobbler Navigation» i noen land, vært å finne blant de mest populære produktene i navigasjonskategorien til mange app-butikker, nylig også i Danmark og Sverige. GPS Navigation 2 har per i dag mer enn 2,2 millioner brukere på verdensbasis. Flere tester har vist at hybridnavigasjonsappen er best på  pris-ytelse.

Om skobbler:
Den Berlin-baserte apputvikleren skobbler GmbH var opprinnelig en del av Navigon AG. Siden 2006 har skobbler-teamet utviklet programvare for mobiltelefoner.  skobbler tilbyr sine kunder smarte produkter basert på OpenStreetMap. Selskapet har i dag mer enn 2,5 millioner kunder på verdensbasis. Mer informasjon finnes på 
www.skobbler.net.

Mediakontakt:
Karsten Hoppe
Tel.: 0049 40 75 66 44 8 43
E-post: 
presse@skobbler.com