fbpx

Det amerikanske selskapet Scosche holder på å utvikle et eksternt kamera til iPad-en!

Eksternt videokamera til iPad er på vei!

Det amerikanske selskapet Scosche holder på å utvikle et eksternt kamera til iPad-en!

Kameraet skal være ferdig utformet og skal visstnok begynne å selges i mars, men har ikke fått et navn ennå. Scosche har begynt å kalle kameraet for iClops, men etter sigende skal det være en åpen døpe-konkurranse via Twitter på twitter.com/scosche eller på Facebook.com/scosche. Konkurransen stenger 15. desember! Prisen er ikke overraskende en iPad + en Scosche videokamera!

Kameraet ser meget bra ut, du har feks også mulighet til å vippe kameraet opp og ned – samt frem og tilbake, slik at det kan tilpasses den stillingen som iPad-en ligger- eller står i. Med et integrert kamera så må du følgelig fysisk flytte på hele iPaden for å få riktig stilling, så dette er en virkelig god funksjon. Kameraet skal kunne brukes på både iPads og iPod touch, og leveres komplett med en 60mm autofokus objektiv med 2.1 megapiksler for bilder og 640×480 for video – i tillegg til mikrofon for å kunne kjøre video på gamle utgaver av iPod Touch.

I streaming skal kameraet kunne håndtere 15 bilder per sekund i MPEG-4 formatet.

Spørsmålet om FaceTime vil selvsagt være der, og så langt er det ingen som vet…man kan bare håpe. Scosche vil tilby uansett et foto-og video-opptaksprogram som skal kunne samarbeide med andre videosamtale-apps for å kunne kommunisere med både iOS- og ikke-iOS-enheter.

Prisen skal visstnok ligge på ca 130 dollar.

Utsetter herved juleaften :)