fbpx

Mens vi venter på Aftenposten, VG og andre norske aviser skal komme på iPad kan du lage dine egne norske aviser enkelt og greit

Din egen avis på iPad

Mens vi venter på Aftenposten, VG og andre norske aviser skal komme på iPad kan du lage dine egne norske aviser enkelt og greit

Hvilken iPad-avis-app er best til å lese de nyhetene du vil lese? Her er i allefall 3 forskjellige iPad apps som gir deg muligheten til å samle RSS feeds på en grafisk og lekker visuel måte – for å lage din egen norske iPad avis:

Personlig bruker jeg The Early Edition som var en av mine første apps når jeg fikk min iPad til april i år. Den er lett å bruke, enkelt å legge til nye RSS-feeds og presenterer nyhetene dine på en visuell lekker måte. Jeg har feks samlet RSS feeds fra NRK, VG, Dagbladet, Aftenposten, Hegnar med flere – og alt oppdateres automatisk når du starter appen – og laster ned alt offline – dvs bilder og RSS-feeden – ikke hele nyheten; som du dog selvsagt kan lese, men da fordrer det at du er online.

Gleder meg til de overnevnte avisene kommer på iPad, men er samtidig veldig glad for at man har også muligheten til å lage sin egen avis – satt sammen av forskjellige innholdsleverandører. Det finnes selvsagt også en rekke andre flotte RSS-lesere nå om dagen, som Pulse News og Newsdesk med flere – men disse tre er uansett laget for å «etterligne» avisfølelsen :)