fbpx

Digitale medievaner 2013 – undersøkelse om nettbrett og bruk

Mye har muligens skjedd det siste året hva gjelder bruk og bruksområder på nettbrett. Derfor håper jeg du vil svare på undersøkelsen min!

I begynnelsen av 2012 stilte jeg nøyaktig de samme spørsmålene knyttet til våre digitale medievaner. Har du gått til anskaffelse av et nettbrett, hva bruker du det til og hvor mye. Har nettbrettet erstattet andre digitale- og analoge enheter og i hvilken grad? Resultatene av undersøkelsen som ble lagt frem februar 2012 hadde tatt utgangspunkt i en undersøkelse fra IDG samme året. Hvor mye har dette bildet endret seg i løpet av det siste året?

Undersøkelsen er åpen fra søndag 28. april og stenges mot slutten av vår egen nasjonaldag – fredag 17. mai. I løpet av kort tid uken etter vil undersøkelsen i sin helhet bli presentert på HansPetter.info og delt ut i de mest populære sosiale nettverkene.

Vinn et Bluetooth Headset

Vinn lekkert Bluetooth headset fra Novero

Svar på noen enkle spørsmål og som takk for din tid vil jeg trekke ut en heldig vinner av et lekkert Bluetooth Headset fra Novero til en verdi av 1,199 kroner.

Spørsmålene har ikke minst blitt enda mer viktige å stille ettersom mediebildet i løpet av det siste året også har begynt å endre seg. Flere nyhetssider på Internett har begynt å innføre «paywalls» og i løpet av de siste ukene har ikke minst diskusjonen rundt den mye omstridte bokloven også engasjert mange.

Ny stortingsmelding som omfatter Norge og IKT har også blitt lagt frem, og for kort tid siden arrangerte IKT-Norge NEO2013-konferansen hvor spørsmålet om Norge kunne bli verdens smarte IKT-nasjon stilt.

Samtidig er det mye som IKKE har endret seg. De fleste nettbutikker har fortsatt ikke tilpasset seg en mobil hverdag, veldig mange bedrifter har fortsatt ikke innført nye sikkerhetsrutiner som omfatter mobile enheter og spesielt nettbrett og mange IT-ansvarlige er fortsatt frustrert over det økende BYOD-kravet de ansatte kommer med i forhold til fritt valg av smarttelefon, nettbrett og i økende grad også laptop.

På forhånd takk for at du besvarer spørsmålene!

Spørsmålene finner du rett under her, men skulle den ikke dukke opp i tilpasset format under, så kan du også klikke på linken her for å gå rett til undersøkelsen som kjøres via SurveyMonkey.

Vennlig hilsen, Hans-Petter

_____________________

 

Create your free online surveys with SurveyMonkey , the world’s leading questionnaire tool.

photo credit: waferbaby via photopin cc