fbpx
teknologitrender

Dette blir de viktigste trendene som vil påvirke markedsføring og kommunikasjon i 2020 – S3E87

Toppsjefen i Dentsu Aegis og en av Norges fremste trendanalytikere, Paal Fure og jeg diskuterer de viktigste trendene innen markedsføring, kommunikasjon og forbrukeratferd for 2020.

Du finner Hans-Petter & Co på din favoritt podkast-spiller, som blant annet Apple PodcasterOvercastPippaTuneIn RadioSpotifyAcast og Google Podcasts.

En tungvekter innen markedsføring

I begynnelsen av 2019 var Paal og jeg gjester hos God Morgen Norge, for å snakke om trender for 2019. En av trendene vi snakket om da, var overgangen fra å kjøpe til å leie, men ikke minst abonnere på produkter og tjenester. Foruten den økende abonnements-trenden spådde vi mindre deling i sosiale medier, økt økt bruk av kunstig intelligens og grønnere teknologi. I tillegg trodde og håpet vi at vi kom til å få mer smart og nyttig bruk av smarthøyttalere og at man ikke fikk innvilget lån fordi man hadde får dårlig «karmakonto».

Vi tar et raskt tilbakeblikk på hvordan det gikk i 2019, og hvilke trender som vil være de viktigste for 2020.

//Artikkelen fortsetter etter annonsen//

 

Dentsu Aegis

Dentsu Aegis Network er den ørste globale markedsføringsgruppen skapt for den digitale økonomien. Selskapet drives av en ambisjon om å skape bærekraftig vekst for merkevarer og bedrifter. Paal Fure er CEO i Dentsu Aegis Network Norge, og har det overordnede ansvaret for forretningsutvikling, oppkjøp og nordiske synergier. Fure har jobbet i Dentsu Aegis Network siden 2006, og har vært konsernsjef siden 2012.

Aktuelle lenker fra episoden

 

Episodens sponsor: